Fotbal intern

Ianis Hagi l-a impresionat pe Mirel Rădoi. Unde și-ar dori să se transfere atacantul Viitorului și ce face acesta după fiecare antrenament

21.03.2019 | 08:44
Ianis Hagi la impresionat pe Mirel Radoi Unde siar dori sa se transfere atacantul Viitorului si ce face acesta dupa fiecare antrenament

Ianis Hagi a avut evoluții foarte bune în tricolul Viitorului, iar atacantul fostei campioane a României a reușit să îl impresioneze pe Mirel Rădoi. Cosmin Contra a ales ca Ianis să facă parte din lotul echipei naționale a României pentru meciurile cu Suedia și Insulele Feroe din preliminariile Euro 2020, iar selecționerul reprezentativei de tineret a avut numai cuvinte de laudă la adresa fotbalistului.

Cum l-a impresionat Ianis Hagi pe Mirel Rădoi

“Cred că jucătorii luaţi de la U21 au nevoie de timp pentru a face faţă la echipa mare. Este vorba de vârstă, iar forma oscilează de la un meci la altul. Nu vom putea arăta foarte bine tactic la meciul cu Spania, cu atât de mulţi jucători noi, dar principiile de bază pentru apărare şi atac sunt cunoscute şi cred că nu vor fi probleme.

Ianis Hagi poate să facă pasul spre fotbalul din Spania. Îl avantajează mai mult decât Italia. La tineret, el mereu rămâne să lucreze în plus. E conştient că trebuie să muncească mai mult ca să facă faţă la un nivel înalt”, a spus Mirel Rădoi, la conferinţa de presă susţinută înainte de meciul Spania U21 – România U21, conform telekomsport.

Ianis Hagi la un antrenament susținut de echipa națională a României înaintea meciului cu Suedia din preliminariile EURO 2020. Sursă foto: FRF

Ianis Hagi, dorit de echipe mari din Europa

Deși Mirel Rădoi l-ar vedea pe Ianis Hagi să joace în Serie A, acolo unde a reușit să le atragă atenția oficialilor de la AS Roma, atacantul Viitorului are o ofertă din La Liga. În trecut, pe urmele lui Ianis Hagi a fost Sevilla, Anderlecht și Standard Liege.

Cotat de site-urile de specialitate la 2,5 milioane de euro, Ianis Hagi mai are contract cu FC Viitorul Constanța până în vara anului 2023, după ce a revenit în Liga 1 Betano pe 18 ianuarie 2018. Fotbalistul în vârstă de 20 de ani are 12 selecții la echipa națională a României U21, acolo unde a înscris două goluri.