Cele mai citite

Ianis Hagi, la capătul răbdării! Care e situaţia sa la Fiorentina

Internaţionalul de tineret, Ianis Hagi, a ajuns la capătul răbdării. Fiul lui Gheorghe Hagi a fost trimis din nou la echipa secundă a Fiorentinei şi a părăsit antrenamentul cu capul plecat.
01.12.2017 | 16:56
Ianis Hagi, la capătul răbdării! Care e situaţia sa la Fiorentina
ADVERTISEMENT

Lăsat pe bancă, la Fiorentina, de la începutul acestui sezon, Ianis Hagi a primit un semn de apreciere, recent, când a fost vizitat de oficialii naţionalei, Cosmin Contra şi Adrian Mutu, care şi-au reafirmat încrederea în calităţile şi valoarea sa.

Din păcate, situaţia la echipa de club nu s-a schimbat cu nimic, fiul “Regelui” fiind în continuare marginalizat la echipa secundă. Antrenorul Stefano Pioli l-a trimis la Fiorentina Primavera, iar internaţionalul în vârstă de 19 ani a ieşit de la şedinţa de pregătire cu capul plecat.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi ar fi dispus să plece oriunde, numai să joace

Ianis Hagi traversează o criză prelungită în cariera sa şi, de aceea, a afirmat recent că ar fi de acord şi cu un împrumut, numai să joace. Fostul jucător al Viitorului a disputat doar două meciuri pentru prima echipă a Fiorentinei, anul trecut, iar în acest sezon nu a prins niciun minut.

ADVERTISEMENT

Fiorentina a plătit suma de două milioane de euro pentru transferul său de la Constanţa, în vara anului 2016, iar acum nu s-a arătat împotriva ideii de a-l ceda sub formă de împrumut la o altă echipă, fie şi cea de la care s-a lansat…

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri