Fotbal intern

Ianis Hagi la Fulham? Scouterii clubului din Premier League, impresionați de jucătorul Viitorului

23.09.2018 | 16:23
Ianis Hagi la Fulham Scouterii clubului din Premier League impresionati de jucatorul Viitorului

U Craiova a câștigat cu 2-0 partida jucată pe teren propriu cu Viitorul, dar la finalul partidei nu s-a vorbit despre jucătorii gazdelor, ci despre Ianis Hagi, urmărit îndeaproape de Fulham, club promovat în această vară în Premier League. 

Pelayo Moron Pendas, unul dintre scouterii lui Fulham, a fost prezent la meciul de pe Ion Oblemenco. Acesta l-a lăudat pe fiul lui Gică Hagi, chiar dacă a recunoscut că împotriva Craiovei nu a avut realizări.

Ianis Hagi la Fulham?

“Mi-a plăcut Ianis Hagi, este un fotbalist foarte talentat. Chiar dacă azi s-a zbătut mult, dar fără a avea realizări, se vede că are calităţi. Îl ştiu şi pe Hagi senior, îmi aduc aminte de meciurile lui din Spania. A fost un super star. Sper ca fiul lui să-i calce pe urme şi să avem din nou un asemenea talent pe care să-l ducem în fotbalul mare”, a spus impresarul Pelayo Moron Pendas pentru o televiziune de sport.

Ianis Hagi (19 ani) a fost răscumpărat de la Fiorentina de tatăl său la începutul acestui an. După o perioadă în care nu a jucat mai deloc în Italia, Ianis s-a descurcat bine în Liga 1 Betano și a devenit repede un om de bază pentru Viitorul.

În actuala stagiune, Hagi cel mic are trei goluri și un assist în zece partide oficiale disputate în tricoul Viitorului. A impresionat și la naționala U21, pentru care a înscris un gol fabulos direct din corner în partida cu Bosnia.

Fulham ocupă în acest moment locul 15 în Premier League și are o singură victorie în primele șase runde ale sezonului. Golgheterul echipei este Aleksandar Mitrovic, autor a cinci dintre cele opt goluri ale echipei sale. Mitrovic a înscris două goluri și împotriva echipei naționale a României în Liga Națiunilor.

Cel mai valoros jucător din lotul lui Fulham este însă Ryan Sessegnon, un mijlocaș stânga de numai 18 ani evaluat la 35 de milioane de euro.