Sport

Ianis Hagi, lăudat de marele Figo: „Are sânge de fotbalist, sunt bucuros pentru ceea ce văd la Ianis”

03.03.2020 | 18:48
Ianis Hagi laudat de marele Figo Are sange de fotbalist sunt bucuros pentru ceea ce vad la Ianis
ADVERTISEMENT

Transferul lui Ianis Hagi în Scoția, la Rangers, este văzut cu ochi buni inclusiv de Luis Figo, fostul mare jucător al lui Real Madrid și Barcelona. Portughezul a avut doar cuvinte de laudă atunci când a fost rugat să comenteze prestația lui Ianis Hagi din ultima perioadă.

Ianis Hagi, lăudat de Luis Figo

Luis Figo urmărește cu atenție prestația lui Ianis Hagi în Scoția și se declară „bucuros”.

ADVERTISEMENT

„Am fost la București pentru tragerea grupelor Euro, m-am simțit bine acolo, alături de prietenii mei români. Popescu, Hagi sunt prietenii mei, Chivu, la fel.

Am și alți prieteni români care nu sunt jucători de fotbal. Am văzut că lui Ianis îi merge foarte bine acum. Ianis are sânge de fotbalist, tatăl lui a fost cel mai bun român din toate timpurile. Suntem prieteni, sunt foarte bucuros pentru ceea ce văd la Ianis”, a declarat Figo pentru PRO TV.

ADVERTISEMENT

Relația de prietenie dintre Figo și Gheorghe Hagi este arhicunoscută, portughezul vizitând de mai multe ori România tocmai pentru a-și revedea fostul coleg de generație.

Ianis Hagi, lăudat de toată lumea

Ianis Hagi a fost providențial pentru Rangers în dubla din Europa League cu FC Braga, motiv pentru care toată lumea privește cu ochi buni transferul lui Hagi Jr. la Rangers.

ADVERTISEMENT

”Ianis Hagi începe să iasă din umbra tatălui său extrem de celebru, la Rangers. Jucătorul de 21 de ani este fiul legendarului Gheorghe Hagi și face un progres extraordinar”, scria publicația scoțiană The Sportsman.

Mai mult, oficialii celor de la Rangers par deciși să îl cumpere definitiv pe Hagi, fiind convinși că tânărul fotbalist român poate ajunge sub umbrela lui Steven Gerrard un jucător de bază în Premier League.

ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Rangers a vorbit deschis despre acest subiect în presa scoțiană: „Lumea vorbește despre pasele lui și goluri, dar este și tactic foarte inteligent. Putem spune că etica activității lui, atitudinea, toate acestea sunt bifate. Suntem într-o poziție fantastică să știm că avem prima opțiune sa îl cumpăram, dar nu trebuie să iau o decizie acum.

Dacă e nevoie să-și mențină nivelul de performanță? Da, toți jucătorii trebuie să facă asta pentru a rămâne la Rangers”.

  • 38 de goluri în 164 partide jucate la Real a bifat Figo
  • 30 goluri în 170 de partide jucate la Barca a bifat Figo
ADVERTISEMENT
Tags: