Debutează în echipa naţională? Stafful lui Contra e sigur: “Ianis a crescut mult!”

Alex Bradescu   
in Fotbal intern
07/02/2018, 21:46
Debutează în echipa naţională? Stafful lui Contra e sigur: “Ianis a crescut mult!”

Ianis Hagi pare să fie alt jucător după revenirea din Italia. Şi cei de la echipa naţională spun aceste lucruri, secundul lui Cosmin Contra, Jerry Gane, afirmând că Ianis e monitorizat pentru a fi convocat în premieră sub tricolor. 

“L-am urmarit în Antalya, a crescut mult, este mult mai puternic. Îl văd foarte bine din punct de vedere fizic. Are un potenţial foarte bun. El poate fi o soluţie pentru echipa naţională.  Mai ales că acum va juca, va avea meciuri în picioare”, a spus Jerry Gane la o televiziune de sport. 

“Ianis Hagi are mai multă forţă şi e mai matur!”

Hagi junior a fost readus la Viitorul după ce a petrecut un an şi jumătate fără să joace la Fiorentina. Secundul lui Contra spune că se vede o schimbare atât de ordin fizic, cât şi mental la fiul lui Gheorghe Hagi. 

“În ultimul meci a avut o evoluţie bună. Dacă o ţine tot aşa, da, este o soluţie pentru echipa naţională. Sunt 4-5 jucători de la tineret care pot apărea în lotul mare. Ianis parcă are şi mai multă forţă, e mai matur în joc şi în gândire”, a fost declaraţia lui Gane. 

Închide ×