Fotbal international

Ianis Hagi lăudat în Belgia! „Putea să meargă la orice club mare al Europei!”

03.08.2019 | 17:24
Ianis Hagi lăudat în Belgia! „Putea să meargă la orice club mare al Europei!”

Ianis Hagi este lăudat din nou în Belgia. Dimitri De Conde, directorul sportiv al celor de la Genk a declarat că mijlocașul român ar fi putut ajunge la orice club mare din Europa în această vară și că este foarte fericit că acesta a semnat cu ei, mai ales că belgienii au făcut tot posibilul pentru a-l aduce pe decarul naționalei de tineret.

Laude pentru Ianis Hagi! „Putea să meargă la orice club mare al Europei!”

Ianis Hagi a fost lăudat din nou în Belgia, de data aceasta de directorul sportiv de la Genk, care a precizat că mijlocașul român ar fi putut ajunge la orice club mare din Europa: „Hagi îmi aduce aminte de Sander Berge (coechipier cu Ianis la Genk). Ei ar putea să meargă la orice club mare al Europei, dar au vrut stabilitate în acest punct al carierei. Faptul că jucăm în Champions League a ajutat, cu siguranță. Până la urmă, am avut șansă.”.

Acesta a colaborat cu agentul Mogi Bayat, cel cu care evită să lucreze, însă și-a călcat pe inimă pentru un jucător atât de important: „Agentul lui Hagi mi-a spus că în Belgia vrea să lucreze doar cu Mogi Bayat. Din moment ce acesta a acționat echitabil cu mine și Racing Genk, totul a fost bine”, a mai declarat Dimitri De Conde pentru cotidianul belgian, Het Laatste Nieuws.

Ianis Hagi gol
Ianis Hagi lăudat în Belgia! „Putea să meargă la orice club mare al Europei!”

Performanța reușită de Ianis Hagi

Mijlocașul naționalei a reușit să surprindă pe toată lumea cu debutul său la Genk. Acesta a înscris primul său gol pentru belgieni la doar câteva minute după ce a fost introdus pe teren, ajutându-și echipa să se impună cu 2-1, împotriva celor de la Kortrijk. Totodată, Ianis Hagi a stabilit un nou record, fiind jucătorul român care înscrie cel mai rapid gol de la transferul la o echipă din străinătate.

Ianis Hagi este anunțat rezervă pentru partida din această seară a lui Genk de la Mechelen din etapa a 2-a a sezonului in Belgia, dar cu sigurnță va fi introdus în teren în a doua parte a meciului la fel ca și în etapa trecută.

  • 6.000.000 de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, conform Transfermarkt
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri