Sport

Ianis Hagi, lăudat pentru cum se recuperează: „Va ieși mai puternic după această perioadă!”. Video

Ianis Hagi a fost lăudat de Marius Niculae pentru felul în care se recuperează după accidentarea dură suferită în sezonul recent încheiat, în Cupa Scoției.
17.06.2022 | 23:45
Ianis Hagi laudat pentru cum se recupereaza Va iesi mai puternic dupa aceasta perioada Video
Ianis Hagi, lăudat pentru cum se recuperează. Sursă foto: skysports.com
ADVERTISEMENT

Marius Niculae a văzut episodul trei din mini-seria creată de Rangers, intitulată „The Comeback”, în care este prezentată evoluția recuperării lui Ianis Hagi.

Ianis Hagi, lăudat de Marius Niculae pentru cum se recuperează

Ianis Hagi a fost lăudat de Marius Niculae pentru felul în care se recuperează, după ce fostul atacant al naționalei României a văzut episodul trei din „The Comeback”.

ADVERTISEMENT

În episodul trei, Ianis Hagi vorbește despre finala Europa League jucată între Rangers și Eintracht Frankfurt la Sevilla, pierdută în cele din urmă de echipa sa la penalty-uri și arată cum se pregătește pentru marea revenire în teren.

Totodată, în episod apare și Gică Hagi, care a venit special la Sevilla pentru a fi aproape de fiul său, chiar dacă acesta nu a putut evolua în finala Europa League.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să fi puternic din punct de vedere psihic să faci același lucru zi de zi, nu e ușor să treci printr-o accidentare de tipul acesta. Am trecut și eu printr-o accidentare similară, dar tăietura lui Ianis e mai mare decât ce am avut eu.

Am stat lângă el la meciul cu Finlanda și am discutat atunci. Sunt sigur că Ianis va ieși mai puternic din punct de vedere mental după această perioadă.

ADVERTISEMENT

Când eram eu jucător, doctorul ruga un coechipier să mă lovească mai tare în zona unde m-am operat pentru a mă face să trec peste frica de a intra în dueluri”, a spus Marius Niculae, la TV DigiSport.

Fanii lui Rangers așteaptă cu nerăbdare întoarcerea pe teren a lui Ianis

Fanii lui Rangers așteaptă cu nerăbdare ca Ianis Hagi să se întoarcă pe teren și i-au lăsat mai multe mesaje de încurajare prin intermediul rețelelor de socializare.

ADVERTISEMENT

„Haide, Hagi! Arată lumii întregi ADN-ul familiei Hagi în următorul sezon. Abia aștept să te văd din nou în tricoul albastru”, a fost mesajul unui suporter al lui Rangers.

În sezonul trecut, Ianis Hagi a jucat 24 de meciuri în toate competițiile pentru Rangers, reușind să marcheze patru goluri și să ofere patru pase decisive.

  • 7.000.000 de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT