Fotbal international

Ianis Hagi le-a spus englezilor totul: „M-am născut cu o mare presiune! Orice făceam eram comparat cu tata”

23.04.2020 | 10:18
Ianis Hagi lea spus englezilor totul Mam nascut cu o mare presiune Orice faceam eram comparat cu tata
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi este unul dintre cei mai populari tineri fotbaliști români, iar după un parcurs bun în Scoția, la Rangers, mijlocașul naționalei României a fost intervievat de englezii de la Daily Mail.

Ianis a vorbit despre obstacolele pe care le-a avut de trecut în viață și despre momentel în care era comparat cu tatăl său indiferent de realizările personale.

ADVERTISEMENT

Confesiunile lui Ianis Hagi în presa din Anglia

Ianis Hagi a oferit mai multe detalii interesante din viața sa și a vorbit despre toată presiunea pe care o are încă de când s-a născut: Pot să spun că din prima zi a fost presiune. M-am născut în presiune.

Oriunde am mers, orice am făcut în viața mea, întotdeauna am fost comparat cu tatăl meu. Presiunea a fost acolo. Chiar dacă am vrut sau nu am vrut asta, a trebuit să mă obișnuiesc cu situația”.

ADVERTISEMENT

„Dar avantajul meu e că am învățat cum să jonglez cu această presiune. Mai mult, am învățat totodată să-mi creez un avantaj din a fi sub presiune”, a mai spus Ianis Hagi.

„Viitorul meu este în mâini bune”

Ianis Hagi a vorbit și despre viitorul său și își laudă impresarii pentru munca depus:„Am impresarii mei, de la AC Talent, care depun o muncă grea. Am încredere în ei. Viitorul meu este pe mâini bune datorită lor.

ADVERTISEMENT

Orice se va întâmpla, îmi doresc să fiu sănătos. Oricine mă întreabă ce vreau de la viitorul meu asta e singura dorință”.

„Știind ambițiile pe care le am și obiectivele pe care mi le-am trasat, sunt convins că le pot îndeplini doar dacă sunt sănătos. Oriunde voi juca, indiferent care este echipa sau competiția, vreau să fiu cel mai bun”, a mărturisit Ianis Hagi.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul lui Rangers a povestit și cum se menține în formă pe toată durata pandemiei de coronavirus: E poliție peste tot pe străzi. Te opresc să te verifice unde mergi. Sunt norocos pentru că am un verișor la trei sau patru case distanță, așa că putem face lucruri împreună.

Familiile noastre sunt foarte apropiate, așa că nu suntem singuri, putem să comunicăm”.

„Am o bicicletă, o folosesc pentru că am o stradă de aproximativ 800 de metri care se află lângă casa mea. Am gantere, alte greutăți, aceasta este sala mea”, a mai spus Ianis.

ADVERTISEMENT