Fotbal international

Ianis Hagi, marginalizat la Glasgow Rangers?! Cum a reacționat românul la o lovitură liberă

13.03.2020 | 09:12
Ianis Hagi marginalizat la Glasgow Rangers Cum a reactionat romanul la o lovitura libera
ADVERTISEMENT

Deși a avut prestații apreciate de la venirea în iarnă de la RC Genk, Ianis Hagi pare să fie din ce în ce mai marginalizat la Glasgow Rangers.

Ianis Hagi, marginalizat la Glasgow Rangers

Antrenorul Steven Gerrard a surprins pe toată lumea atunci când a decis să-l lase pe banca de rezerve pe internaționalul român la meciul cu Bayer Leverkusen, din prima manșă a optimilor de finală ale Europa League.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a fost trimis pe teren în minutul 68, la scorul de 0-2, dar colegii de la Glasgow Rangers au dat senzația că-l marginalizează și nu l-au lăsat să iasă la rampă la două faze fixe, cunoscute ca fiind specialitatea internaționalului român.

Hagi, îndepărtat de colegi la două faze fixe

La golul marcat de George Edmundson în minutul 75, Ianis Hagi s-a îndreptat spre colțul terenului pentru a executa lovitura de colț, dar a fost îndepărtat de căpitanul James Tavernier care a decis să execute el și a făcut-o foarte bine.

ADVERTISEMENT

Trei minute mai târziu, scoțienii au obținut o lovitură liberă din preajma careului advers, iar mijlocașul român s-a îndreptat țintă spre minge pentru un șut cu stângul. Însă și de această dată el nu a fost lăsat, cel care a executat în cele din urmă fiind Borna Barisic.

”Ar putea ca Ianis Hagi să fie marginalizat în interior”

Ianis Hagi a plecat nervos de la locul executării loviturii libere și a gesticulat din mâini, lucru care a accentuat faptul că nu este foarte bine privit de ceilalți colegi de la Glasgow Rangers.

ADVERTISEMENT

”Poate anumiți jucători s-au simțit eclipsați de forma lui și de faptul că publicul l-a adulat și lumea este alături de el. Ar putea exista conflicte în interior. Ar putea ca Ianis Hagi să fie marginalizat în interior. Și îi dau dreptate, având în vedere ce am văzut în această seară la lovitura liberă”, a declarat Ionel Dănciulescu la Digi Sport.

Fanii lui Rangers, critici pentru Gerrard

Imediat după sosirea la Glasgow Rangers, Ianis Hagi a fost avertizat de Borna Barisic că el este executantul de drept al fazelor fixe la formația scoțiană: ”Am auzit că bate bine loviturile libere, însă va trebui să stea la rând”.

ADVERTISEMENT

Glasgow Rangers a fost învinsă de Bayer Leverkusen, scor 1-3, în prima maanșă a optimilor de finală ale Europa League. Suporterii lui Rangers au reacționat violent pe Twitter la aflarea veștii că Hagi nu va fi titular. La unison, zeci de suporteri îl critică pe Gerrard și nu înțeleg de ce Ianis nu se află pe teren.

ADVERTISEMENT
Tags: