Fotbal intern

Ianis Hagi, negocieri pentru un transfer la Genk! Anunţul belgienilor

11.01.2019 | 16:01
Ianis Hagi negocieri pentru un transfer la Genk Anuntul belgienilor

Ianis Hagi trece prin cea mai bună perioadă a carierei sale, iar presa din Belgia anunţă că atacantul lui FC Viitorul Constanţa se află în negocieri cu Genk pentru un transfer care ar urma să fie finalizat în perioada de mercato din această iarnă.

Voetbal Belgie anunţă că Ianis Hagi se află în discuţii cu Genk, echipă la care evoluează şi Vladimir Screciu, iar belgienii doresc ca atacantul lui FC Viitorul Constanţa să îl înlocuiască pe spaniolul Alejandro Pozuelo, cel care are o ofertă de 8.000.000 de euro pentru a pleca de la gruparea din Belgia.

Negocieri pentru transferul lui Ianis Hagi la Genk

Conform sursei citate mai sus, Genk doreşte să îl cedeze pe spaniolul Alejandro Pozuelo la Al Ahli, iar în locul mijlocaşului ar urma să ajungă Ianis Hagi. Arabii vor să plătească 8 milioane de euro pentru Pozuelo, iar belgienii vor să investească o parte din această sumă pentru a-l aduce pe căpitanul echipei FC Viitorul Constanţa la gruparea din Belgia.

Genk nu este singura echipă din Europa care s-a arătat interesată de serviciile lui Ianis Hagi. Căpitanul echipei FC Viitorul Constanţa se află pe lista spaniolilor de la Sevilla, a francezilor de la Nantes şi a belgienilor de la Standard Liege, acolo unde evoluează şi Răzvan Marin, fost coechipier la FC Viitorul  cu Ianis Hagi.

Ianis Hagi în timpul meciului jucat de România contra Lituaniei

Ianis Hagi, propus la Milan şi Inter

Ianis Hagi a fost propus de Florin Răducioiu şi la două forţe din Italia. Fostul internaţional român a discutat cu oficialii lui Inter şi Milan despre fiul lui Gică Hagi şi căpitanul Viitorului este monitorizat de italieni. “Regele” speră să dea lovitura cu viitorul transfer al lui Ianis, după ce atacantul va juca alături de echipa naţională a României U21 la EURO 2019, turneu care va avea loc în Italia şi San Marino.

  • 2,5 milioane de euro este cota lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.com
  • 19 meciuri, 6 goluri şi două pase decisive are Ianis Hagi în sezonul 2018 – 2019 pentru Viitorul Constanţa
Tags: