Sport

Ianis Hagi, nerăbdător să joace primul său meci pe stadionul Steaua: “Vrem să simțim energia tribunelor”

Ianis Hagi abia așteaptă să joace primul meci pe stadionul „Ghencea” pentru naționala României și gface un apel către toți suporterii să îi susțină pe tricolori.
09.10.2021 | 22:38
Ianis Hagi nerabdator sa joace primul sau meci pe stadionul Steaua Vrem sa simtim energia tribunelor
ADVERTISEMENT

Naționala României revine pe stadionul „Ghencea” după 12 ani la meciul cu Armenia din preliminariile Campionatul Mondial din Qatar 2022.

Ianis Hagi abia așteaptă să debuteze în tricoul naționalei României pe stadionul „Ghencea”, unde a jucat și tatăl său pentru Steaua București și echipa națională.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi cheamă suporterii naționalei la meciul cu Armenia: „Ne vedem în Ghencea!”

Ianis Hagi e omul momentului la naționala României după golul fabulos din meciul de la Hamburg cu campioana mondială Germania și a fost extrem de lăudat de jurnaliștii nemți.

Într-o postare pe contul oficial de Instagram Ianis Hagi face apelul către toți suporterii naționalei să vină să susțină România în meciul de luni cu Armenia: „Suntem nerăbdători să simțim energia tribunelor de acasa și să luptam împreună pentru victorie. România, ne vedem luni în Ghencea.

ADVERTISEMENT

Ne mai asteapta trei finale în drumul spre baraj și pornim cu mare încredere către primul meci, cel împotriva Armeniei”.

Ianis Hagi e dezamăgit de rezultatul cu Germania dar rămâne optimist

Deși Ianis Hagi a visat la o victorie istorică în fața Germaniei, înfrângerea nu îl demoralizează și e încrezător că România va obține nouă puncte din ultimele trei meciuri: „Dezamăgit pentru rezultatul final. Optimist pentru următoarele meciuri”.

ADVERTISEMENT

Golul în poarta lui Ter Stegen după ce a umilit apărarea Germaniei i-a dat și mai multă încredere celui care poartă greutatea numelui Gheorghe Hagi: „O bucurie enormă pentru mine să înscriu în fața suporterilor români de la Hamburg, să sărbătoresc alături de ei și cu gândul la toți cei care ne-au susținut de acasă”.

Ce a scris presa din Germania despre Ianis Hagi: „Tehnică impecabilă, gol de colecție”

Jurnaliștii germani au lăudat prestația lui Ianis Hagi din meciul contra Germaniei și îi prevăd un viitor strălucit:„Ianis Hagi, cu tehnica sa excelentă, a trecut de Rudiger, iar apoi a tras pe centru de la 15 metri, cu piciorul stâng. O acțiune extraordinară!”, au notat cei de la celebrul cotidian Bild.

ADVERTISEMENT

Cei de la Sky l-au comparat pe Ianis cu tatăl său, marele Gheorghe Hagi, pe principiul așchia nu sare departe de trunchi: „Un gol de colecție, chiar dacă nu a fost suficient pentru ca România să obțină un punct. Jucătorul de 22 de ani, care joacă la Rangers de un an, este o mare speranță a fotbalului românesc de câțiva ani. Și nu e deloc surprinzător, dacă ne uităm la succesul tatălui său, supranumit ’Maradona din Carpați’”.

În opinia jurnaliștilor germani, Ianis Hagi se află în cel mai important moment din cariera sa de jucător deși are doar 22 de ani: „Ianis Hagi a trăit cel mai mare moment al carierei sale, în meciul dintre Germania și România, din preliminariile pentru Cupa Mondială. În vârstă de 22 de ani, Ianis este fiul unei adevărate legende a fotbalului.

În minutul 12, Ianis a făcut liniște pe Hamburg Volksparkstadion. Cu o tehnică remarcabilă, Ianis a trecut de ezitantul Antonio Rudiger și l-a învins pe Marc-Andre ter Stegen cu un șut la colțul lung”.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,81 este cota pentru „PSF X” la meciul România – Armenia. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT