Fotbal international

Ianis Hagi, nerăbdător să-l întâlnească pe Nicolae Stanciu în Europa League: ”Știu la ce să mă aștept”

03.03.2021 | 12:18
Ianis Hagi nerabdator sal intalneasca pe Nicolae Stanciu in Europa League Stiu la ce sa ma astept
ADVERTISEMENT

Mijlocașul echipei Rangers, Ianis Hagi, este nerăbdător să-l întâlnească pe Nicolae Stanciu în Europa League, formația scoțiană urmând să întâlnească Slavia Praga în optimile de finală.

Unul dintre cele mai așteptate dueluri din Europa League este cel în care liderul din Scoția va încerca să treacă de echipa aflată în fruntea clasamentului din Cehia.

ADVERTISEMENT

Imediat după tragerea la sorți, în timp ce se afla în avionul care aducea echipa de la Leicester, Stanciu a prefațat întâlnirea cu formația lui Ianis Hagi.

Ianis Hagi a prefețat duelul din Europa League cu Nicolae Stanciu

Acum a venit rândul lui Ianis Hagi să vorbească despre meciul pe care Rangers îl va avea cu Slavia Praga în optimile Europa League, iar internaționalul român a spus la ce se așteaptă în duelul cu Nicolae Stanciu.

ADVERTISEMENT

”Îl cunosc pe Nicolae foarte bine. Am jucat alături de el la naționala României în ultimii doi ani. Discutam mereu cu el despre echipa lui, Slavia, și despre stilul lor, deci cam știu la ce să mă aștept”, a declarat Ianis Hagi, conform The Scotsman.

”Staff-ul nostru tehnic face o treabă foarte bună în ceea ce privește pregătirea meciului, așa că vom fi pregătiți. Sigur, faptul că vom întâlni echipa lui Nicolae este un avantaj pentru mine”, a continuat fiul ”Regelui”.

ADVERTISEMENT

Ianis ar fi vrut spectatori la dubla cu Slavia

”Va fi un meci frumos, dar, din nefericire, nu vom avea suporteri nici acasă, nici în deplasare. Ne-au lipsit în acest sezon de Europa League, dar asta este. Mă bucur că îl voi întâlni pe Nicolae și vom încerca să ne calificăm în runda următoare”, a încheiat Hagi jr.

Mijlocașul Ianis Hagi a arătat încredere totală și a explicat parcursul bun pe care îl are la Rangers în acest sezon, formație cu care este foarte aproape să câștige titlul în Scoția după o dominiație de nouă ani a rivalilor de la Celtic.

ADVERTISEMENT

Cifrele lui Ianis Hagi în acest sezon cu Rangers sunt foarte bune, iar acest lucru i-a făcut pe jurnaliștii scoțieni să scrie în termeni laudativi la adresa românului și au notat că nu înțeleg de ce Steven Gerrard îl folosește așa puțin.

ADVERTISEMENT