ADVERTISEMENT
Fotbal international

Ianis Hagi, noi provocări la Rangers: ”Se poate vedea că sunt fericit”

Autor: Patrice Podina | 05.02.2021 | 21:37
Ianis Hagi, noi provocări la Rangers: ”Se poate vedea că sunt fericit”
Ianis Hagi. Sursă foto: Twitter

Lui Ianis Hagi îi merge de minune la Rangers. Românul este cel mai bun pasator din campionatul Scoției și își propune noi provocări, atât pe teren, cât și în afara lui.

ADVERTISEMENT

În acest sezon Ianis Hagi a adunat deja 30 de meciuri în tricoul liderului din Scoția. Românul a adus victoria echipei sale în ultima etapă cu o execuție minunată, dar știe că acest lucru nu îi va garanta poziția de titular în trupa legendarului Steven Gerrard.

Duminică, Rangers are meci în deplasare, la Hamilton, iar Hagi speră să înscrie din nou, pentru a-și câștiga definitiv locul în primul 11.

Ianis Hagi, noi provocări la Rangers: ”Încerc să devin mai bun cu fiecare zi”

Ianis Hagi a participat alături de Steven Gerard la conferința de presă premergătoare disputei cu Hamilton și a vorbit despre planurile pe termen scurt.

ADVERTISEMENT

”Fac ceea ce trebuie să fac, îmi văd de munca și încerc să devin mai bun în fiecare zi. Până acum, sunt fericit, dar vreau să termin în forță. Încerc să îmi îmbunătățesc fiecare aspect.

Îmi place să îmi stabilesc noi provocări atât pe teren, cât și în afara lui, pentru a deveni mai bun. Se poate vedea că sunt fericit să mă aflu pe teren. Când sunt pe teren, încerc să profit de șansa pe care am primit-o”, a spus Hagi.

I-a cucerit pe jurnaliștii scoțieini

Fiul marelui Gică Hagi a dezvăluit și secretul succesului lui Rangers, club care în urmă cu mai puțin de 10 ani intrase în faliment.

ADVERTISEMENT

”Echipa trebuie să fie constantă și să aibă consistență, asta este cheia succesului, pentru asta muncim. La o echipă precum Rangers întotdeauna este competiție, trebuie să demonstrez în fiecare meci că merit să joc, de aceea mă aflu aici.

Știu că întotdeauna există un jucător pregătit în lot pentru a juca în primul 11, dar am și eu calitățile mele. Una dintre acestea este că am încredere în ambele picioare, drept sau stâng, îmi e totuna”, le-a povestit Hagi jurnaliștilor scoțieni.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
Top 3 cele mai citite
Ţara Galilor
Ţara Galilor
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!