Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Ianis Hagi, noul lider al naționalei României! „Când ți se spune de la 6 ani că ești decar, că vei fi Balon de Aur… Cred că după suzetă, i s-a dat banderola”

În cadrul show-ului FANATIK LA EURO, s-a discutat dacă Ianis Hagi poate să fie noul lider al naționalei României după plecarea lui Nicolae Stanciu.
30.06.2024 | 16:11
Ianis Hagi noul lider al nationalei Romaniei Cand ti se spune de la 6 ani ca esti decar ca vei fi Balon de Aur Cred ca dupa suzeta i sa dat banderola
Ianis Hagi cu drapelul României după meciul cu Slovacia. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Căpitanul și cel care reușește să îi miște pe toții colegii săi în teren este în acest moment Nicolae Stanciu. Mijlocașul are 31 de ani, iar pentru viitorul naționalei României se discută deja despre un următor lider, iar acesta ar putea fi chiar Ianis Hagi.

Ianis Hagi, noul lider al naționalei României! “Când ți se spune de la 6 ani că ești decar, că vei fi Balon de Aur… Cred că după suzetă, i s-a dat banderola”

În cadrul emisiunii FANATIK LA EURO, jurnaliștii Remus Răureanu și Cristi Coste au făcut mai multe dezvăluiri din spatele calificării “tricolorilor” în optimi. Aceștia au discutat și despre noul lider al naționalei României, iar numele acestuia ar putea să fie Ianis Hagi.

ADVERTISEMENT

Remus Răureanu este de părere că fiul lui Gheorghe Hagi are aceste calități și datorită faptului că așa a fost educat din copilărie. Chiar dacă în acest moment nu se ridică la un nivel fotbalistic extraordinar, Hagi Jr. ar putea să facă acest pas pentru că poate să își asume banderola de căpitan.

“A fost aseară, ca după victoria cu Ucraina, unul dintre liderii petrecerii. E admirabil că are o personalitate atât de puternică și că el este important pentru grup. Ia portavocea, dă tonul scandărilor, e în fruntea tuturor. Nu e ca tatăl lui, pentru că nu are valoarea lui fotbalistică, dar ca influență în grup este acolo. 

ADVERTISEMENT

Nu e greu să dobândești atitudine de lider, atunci când ți se spune de la 6 ani că ești căpitan, că ești decar și că o să fii balon de aur. Ianis așa a fost crescut, cu banderola pe mână. Probabil, după suzetă, i-a fost dată banderola. 

L-au promovat în prima ligă de mic. A fost întotdeauna încurajat, crescut și forțat să fie așa. El vrând nu vrând a trebuit să fie așa și se vede. Chiar dacă jocul lui mai suferă. Aseară a obținut lovitura de pedeapsă, dar a făcut și o grămadă de greșeli”, a spus Remus Răureanu.

ADVERTISEMENT

“S-a crezut Gică Hagi? Ce a fost cu pasa asta?”

În timpul discuției, Remus Răureanu a amintit și de un moment petrecut la meci. Jurnalistul FANATIK a mărturisit declarația spusă de un ziarist italian care a reacționat la o fază făcută de Ianis Hagi.

“La meci era lângă noi și un ziarist italian din Napoli, care venise pentru Lobotka și Calzona, și s-a întors la noi când Ianis a încercat o diagonală de vreo 40 de metri. Atunci când a căzut mingea în centrul terenului și a fost contraatac al slovacilor. Și italianul ne-a zis: ‘S-a crezut Gică Hagi? Ce a fost cu pasa asta?’. 

ADVERTISEMENT

Nu e vina lui că nu e Gheorghe Hagi. E clar că e un om foarte pasionat, ambițios, implicat și serios. Ar fi bine să găsească un club unde să joace. Îl văd și la antrenamente că e abătut, e stresat și chinuit. Nu e cel mai fericit jucător. 100% l-a chinuit și faptul că a fost rezervă la primele două meciuri”, a mărturisit jurnalistul FANATIK Remus Răureanu.

Dezvăluiri din spatele Calificării României în optimi

ADVERTISEMENT
6,70 este cota Betano pentru „Meciul va ajunge la penalty-uri” pentru România - Olanda, de la Euro 2024
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după...
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după record
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023....
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023. Din ce stat vin cei mai mulţi bani
Andrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă...
Andrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o...
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o relație cu un bărbat! 'Cel mai frumos lucru în viață e să ai alături partenerul potrivit'
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre...
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre petrecerea anului
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus...
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus de urgență
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu...
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu s-a lăsat până nu a luat-o de soție. Diferența de 45 de ani nu a contat. ''Îl invitam peste tot, dar mă refuza''
Prima zi a noului Parlament European. Șoșoacă, „virusul suveranist”, insistă să fie văzută....
Prima zi a noului Parlament European. Șoșoacă, „virusul suveranist”, insistă să fie văzută. Românii, prinși între negocierile pentru funcții și excentricitatea moștenită de acasă
Generalul dac care a salvat Roma si Bizanțul! Puțini români își mai amintesc...
Generalul dac care a salvat Roma si Bizanțul! Puțini români își mai amintesc astăzi despre el