Fotbal international

Ianis Hagi nu e regretat la Genk: ”Nu îi putem oferi nicio garanție”

04.03.2020 | 16:24
Ianis Hagi nu e regretat la Genk Nu ii putem oferi nicio garantie
ADVERTISEMENT

Oficialii clubului belgian RC Genk nu regretă plecarea lui Ianis Hagi, care a fost împrumutat până la finalul sezonului la Glasgow Rangers.

Ianis Hagi nu e regretat la Genk: ”El a fost cel care a cerut să plece”

”Ianis Hagi a fost cel care a cerut să plece. La Rangers joacă în banda dreaptă, dar noi îl avem acolo pe Junya Ito. El joacă atât de bine încât nu-i putem oferi lui Hagi nicio garanție”, a spus fără regret directorul sportiv de la Genk, Dimitri De Conde, despre plecarea lui Ianis Hagi, conform Voetbal Primeur.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a fost adus sub formă de împrumut până la finalul sezonului de Glasgow Rangers de la Genk, iar în vară dacă își doresc achiziționarea definitivă a internaționalului român vor trebui să plătească cinci milioane de euro.

Ianis, pasă decisivă în victoria de la Braga

Glasgow Rangers și Ianis Hagi s-au calificat în optimile de finală ale Europa League. După ce au câștigat acasă cu 3-2, cu două goluri ale românului, scoțienii s-au impus și în deplasare cu Sporting Braga, scor 1-0, prin golul marcat de Ryan Kent, în minutul 61, după o  pasă minunată a lui Hagi jr.

ADVERTISEMENT

În optimile de finală ale Europa League,  Glasgow Rangers va întâlni Bayer Leverkusen. Trupa lui Steven Gerrard pornește cu un  avantaj moral, primit în urma unei coincidențe inedite. Ultima confruntare directă dintre cele două s-a jucat pe 22 octombrie 1998, exact în ziua în care Ianis Hagi s-a născut.

Gerrard a vorbit despre transferul definitiv al lui Ianis

Antrenorul echipei Glasgow Rangers, Steven Gerrard, s-a declarat  uimit de penalty-ul ratat de Ianis Hagi în meciul cu Sporting Braga, din manșa secundă a 16-imilor de finală ale Europa League.

ADVERTISEMENT

În Scoția, fiul ”Regelui” joacă meci de meci și contribuie la rezultatele trupei de pe ”Ibrox Park”. Antrenorul său, legendarul Steven Gerrard, a vorbit în premieră de  posibilitatea unui transfer definitiv al românului.

Ianis, lăudat de marele Figo

UEFA face un sondaj prin care îi întreabă pe iubitorii de fotbal cine cred că va fi starul din Europa League care va străluci cel mai tare în acest sezon, dintre jucătorii transferați în această iarnă, iar pe listă se află și Ianis Hagi.

ADVERTISEMENT

Transferul lui Ianis Hagi în Scoția, la Rangers, este văzut cu ochi buni inclusiv de Luis Figo, fostul mare jucător al lui Real Madrid și Barcelona. Portughezul a avut doar cuvinte de laudă atunci când a fost rugat să comenteze prestația internaționalului român din ultima perioadă.

ADVERTISEMENT
Tags: