Cele mai citite

Antrenorul Fiorentinei, răspuns tăios: “Ianis nu era suficient de bun”

Antrenorul Fiorentinei, Stefano Pioli, i-a răspuns lui Gică Hagi spunând că nu l-a folosit pe Ianis în prima echipă pentru că nu a fost suficient de bun.
19.02.2018 | 17:59
Antrenorul Fiorentinei, răspuns tăios:
ADVERTISEMENT

Stefano Pioli a fost acuzat de Gică Hagi că “şi-a bătut joc de Ianis”. Antrenorul Fiorentinei nu a rămas dator şi i-a răspuns “Regelui” într-o conferinţă de presă spunând că el nu l-a considerat suficient de bun pentru prima echipă. 

“Plecarea lui Ianis Hagi nu a depins doar de mine, dar eu am decis ca el să nu joace. Nu l-am folosit pentru că nu l-am considerat suficient de bun să joace la echipa mare. Acesta este motivul, nu era pregătit să joace”, a spus Pioli.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi, răscumpărat cu 2 milioane de euro 

“Regele” a fost foc şi pară pe oficialii Fiorentinei. Gică Hagi i-a acuzat pe preşedintele clubului Pantaleo Corvino şi pe antrenorul Stefano Pioli că şi-au bătut joc de Ianis Hagi, căruia nu i-au dat nicio şansă să evolueze.

În această iarnă, Hagi a făcut mari eforturi să îl răscumpere pe fiul său. A plătit 2 milioane de euro Fiorentinei şi a fost de acord să lase toscanilor un procent de 25% dintr-un viitor transfer. 

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri