Planul lui Hagi pentru Ianis, dezvăluit de Popescu: “Pentru ce-l luaţi?”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
02/04/2018, 22:03
Planul lui Hagi pentru Ianis, dezvăluit de Popescu: “Pentru ce-l luaţi?”

Deşi a avut oferte din campionate foarte bune din Europa, Gică Hagi a preferat să-l aducă la Viitorul Constanţa pe Ianis. Gică Popescu ştie planul “Regelui” cu fiul său şi a oferit amănunte în acest caz:

”Pentru Ianis, impresar mai bun decât Gică nu există. Dincolo de aceste discuţii legate de reprezentare, important este că echipe de top s-au interesat de Ianis. Şi în iarnă au fost discuţii, echipe din Spania, Italia, dar cel mai important va fi ca Ianis să joace bine şi în continuare. Gândirea lui Hagi a fost aceeea să-l aducă în ţară, să joace, să se antreneze cu el şase luni. Dacă la vară vor fi variante pozitive, va lua o decizie.

“Aşa pune problema Gică”

E bine că Ianis joacă, marchează goluri, îşi recapătă încrederea. Dacă se va ajunge la nişte tratative atunci Gică va pune probleme: ’pentru ce-l luaţi? Să-l creşteţi doi ani de zile? Mulţumesc! Asta pot face şi eu. Îl luaţi ca să-l aveţi în vedere pentru prima echipă’? Aşa va pune problema Gică.

Nu va cere să i se garanteze locul de titular, nici nu s-a pus problema, mai ales la Hagi. Dar, va cere doar să fie în atenţia antrenorului pentru prima echipă. Mai departe va depinde de el. Dar, să-i dea şanse, pentru că la Fiorentina, la 3-0, în minutul 75, antrenorul schimba fundaşul dreapta iar Ianis rămânea pe bancă”, a spus Gică Popescu la un post de televiziune.

Închide ×