Cele mai citite

Înnebuniţi după Ianis! Verdictul selecţionerilor: “Calităţi fantastice!”

Antrenorii de la România under 21 şi România under 19 sunt se întrec în laude pentru puştiul care nu joacă la Fiorentina
17.11.2017 | 07:55
Înnebuniţi după Ianis! Verdictul selecţionerilor:

Antrenorii reprezentativelor de tineret ale României îl laudă pe Ianis Hagi. Selecţionerul de la Under 21, Daniel Isăilă, afirmă despre fiul lui Gheorghe Hagi că are calităţi fantastice şi că acesta posedă o tehnică extraordinară. Hagi jr. este titular în echipa care conduce grupa de calificare pentru Campionatul European din 2019, în faţa Portugaliei şi Elveţiei. 

“El, dacă îşi va găsi o echipă unde să aibă un mod propice, se va impune, pentru că are calităţi fantastice […] Şi cum conduce mingea, şi cum driblează… nu-ţi dai seama cu care picior driblează şi când trece de tine! Pentru el, important este să meargă acolo unde crede că e cel mai bine pentru el şi unde să joace”, a spus Daniel Isăilă la Telekomsport. 

“Nu mi-am dat seama dacă Ianis Hagi e dreptaci sau stângaci!”

Adrian Boingiu, antrenorul de la under 19, formaţie calificată deja la Turneul de Elită, spune că de multă vreme nu a mai văzut un jucător ambidextru, aşa cum este Ianis. Acestuia nu-i vine să creadă că Hagi jr. are doar 19 ani la ce maturitate arată în joc. Boingiu îl compară cu un fotbalist reprezentativ al Stelei din anii 90. 

“Îmi aduce aminte de Laurenţiu Roşu, care nici după 6 luni nu mi-am dat seama dacă e stângaci sau dreptaci. Este un copil cu o calitate foarte bun. Şi nu o spun că este copilul lui Hagi. Are calitate foarte mare. Este un copil extrem de sensibil. Are momente în care nu-ţi vine să crezi că are 19 ani. Ceea ce-i trebuie în acest moment este o echipă unde să se simtă bine sufleteşte şi să joace”, a fost declaraţia lui Sorin Boingiu. 

Ianis Hagi nu a reuşit să se impună la Fiorentina, unde nu a primit şanse de a juca, iar acum sunt discuţii pentru a fi împrumutat undeva unde să fie titular. Variantele cele mai vehiculate sunt Pescara, în Serie B, acolo unde e dorit de antrenorul ceh Zdenek Zeman, sau chiar FCSB, Becali şi Dică afirmând că acesta este binevenit la roş-albaştri. 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri