VIDEO. Ianis Hagi, o nouă EVOLUŢIE ENTUZIASMANTĂ. Pasă de GOL în stilul ”Regelui”!

Claudiu Melinte   
in STIRI INTERNATIONALE
21/07/2016, 00:04
VIDEO. Ianis Hagi, o nouă EVOLUŢIE ENTUZIASMANTĂ. Pasă de GOL în stilul ”Regelui”!

Ianis Hagi are parte de un debut excelent pentru Fiorentina. În primele două partide de pregătire, disputate de echipa ”viola”, Ianis a fost folosit titular de Paulo Sousa. Românul nu şi-a dezamăgit antrenorul, reuşind cîte o pasă de gol în fiecare partidă.

Miercuri, Fiorentina a jucat un nou meci amical, de data aceasta cu Trapani, cîştigat cu 2-1. Ianis a fost din nou titular! Jocul său s-a ridicat din nou la nivelul numelui ce-l poartă pe spate. Proaspătul transfer al Fiorentinei a obţinut un penalty şi a dat o pasă de gol, una de toată frumuseţea, cu călcîiul!

Paulo Sousa a vorbit despre evoluţia românului: “Lucrurile merg bine pentru Hagi. A simţit pe final puţină oboseală, dar e normal pentru că suntem încă într-o perioadă de acumulări. E important să tragem tare şi la antrenamente, pentru că acest lucru ne va ajuta mai departe, în cursul sezonului”, a declarat tehnicianul

Echipa de start a Fiorentinei:
Lezzerini – Tomovic, Astori, Bagadur, Alonso, – Hagi, Schettino, Borja Valero, Ilicic – Zarate, Rossi

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, sfat pentru Denis Alibec. “Vrei să revii? Nu mai fuma două pachete şi lasă calculatorul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×