Fotbal international

Ianis Hagi, o repriză bună, alta modestă în al treilea meci ca titular la Rangers: ”A fost om în minus după pauză”

12.02.2020 | 23:37
Ianis Hagi o repriza buna alta modesta in al treilea meci ca titular la Rangers A fost om in minus dupa pauza
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a jucat ca titular în meciul din deplasare al celor de la Glasgow Rangers, pierdut, 1-2, cu Kilmarnock, echipa lui Laurențiu Brănescu. Fanii au fost încântați de evoluția tânărului jucător român doar o repriză. După pauză, Ianis a intrat serios în colimatorul fanilor duri ai lui Rangers.

Ianis Hagi, o repriză bună, alta modestă în al treilea meci ca titular la Rangers: ”A fost om în minus după pauză”

Ianis Hagi a început din nou ca titular pentru Glasgow Rangers, în runda a 26-a din prima ligă a Scoției. Echipa românului a pierdut, scor 1-2, cu Kilmarnock, în deplasare, și a pierdut contactul cu liderul Celtic.

ADVERTISEMENT

Dacă în prima repriză evoluția lui Hagi Jr. a fost una extrem de apreciată de fani, după pauză românul a fost luat în colimator de pentru lipsa sa de prospețime și implicare.

Mijlocașul a fost înlocuit în minutul 82 de Steven Gerrard cu Greg Stewart, însă fanii doreau ca românul să părăsească mult mai repede terenul de joc.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi, criticat de fani: ”A fost mână moartă”

”Nu înțeleg de ce Ianis Hagi nu e schimbat de Gerrard. A fost mort pe picioare în această repriză secundă”, a scris un fan prin minutul 75.

Un altul critică forma fizică a românului: ”Ianis Hagi nu a mișcat absolut deloc în a doua repriză. A părut stors de energie și de suflu”.

ADVERTISEMENT

”Ianis Hagi a fost cel mai slab în această seară. Nu înțeleg de ce a fost păstrat pe teren până la final”, și-a strigat nemulțumirea alt suporter al lui Rangers.

Iată și alte reacții de nemulțumire ale fanilor:

  • ”Hagi și Aribo nu au atins mingea în repriza secundă”
  • ”Ce aduce acest Ianis Hagi nou la echipă? Gerrard nu mai înțelege ce face!”
  • Hagi nu ar mai trebui să înceapă ca titular pentru o perioadă”
ADVERTISEMENT

Hagi, lăudat frenetic după primele 45 de minute

Interesant este faptul că Ianis Hagi a părut cel mai bun de pe teren după primul act, atunci când fanii se înghesuiau să-l laude pe român.

”Pentru echipa noastră, Ianis Hagi este ca o gură de aer extrem de proaspăt, ca să fiu sincer”, declara un fan pe Twitter.

”Dacă cineva mai avea nevoie de o confirmare a faptului că Ianis Hagi e un mare tehnician al balonului, meciul de azi ne-a convins”, mai spunea unul.

”Acest băiat, Ianis Hagi, este un transfer excelent. Viziune în joc, gândire rapidă când e la balon” și ”Hagi este pe tot terenul. Vine și în defensivă. Ce jucător”, erau alte mesaje.

ADVERTISEMENT
Tags: