Fotbal intern

Ianis Hagi, ofertă de 4 milioane de euro pentru transferul de la Viitorul! “Aseară a fost discuţia la mine la hotel!”

05.01.2019 | 12:12
Ianis Hagi oferta de 4 milioane de euro pentru transferul de la Viitorul Aseara a fost discutia la mine la hotel

Ianis Hagi este unul dintre cei mai buni tineri jucători din Liga 1 Betano, iar FC Viitorul Constanţa a primit în cursul zilei de vineri, 4 decembrie, o ofertă uriaşă pe numele fotbalistului în vârstă de 20 de ani, dar că impresarul acestuia nici nu a vrut să audă.

Dumitru Dragomir susţine că Pietro Chiodi, impresarul lui Ianis Hagi, a avut o întâlnire cu reprezentanţii unui club din Europa la hotelul deţinut de fostul preşedinte al LPF (Ligii Profesioniste de Fotbal), dar că oferta în valoare de 4 milioane de euro nu a fost pe placul agentului lui Ianis. Mai mult, Dumitru Dragomir a dezvăluut că impresarul italian i-a transmis că îi este ruşine să îi zică lui Gică Hagi suma oferită de clubul respectiv.

Ofertă de 4.000.000 euro pentru transferul lui Ianis Hagi de la Viitorul Constanţa

“Un club a oferit aseară 4 milioane de euro pe Ianis. Impresarul nu a accept. Am participat şi eu la discuţie pentru că s-au întâlnit la hotel la mine. Mi-a zis impresarul lui că îi este şi ruşine să îi zică lui Gică Hagi de suma asta”, a spus Dumitru Dragomir la TV Digi Sport.

Ianis Hagi în meciul FCSB – Viitorul

Nu este prima dată când un club impornat din Europa este dispus să plătească o sumă mare pentru Ianis Hagi. Jurnaliştii spanioli au anunţat în urmă cu câteva luni că FC Sevilla a făcut o ofertă în valoare de 3 milioane de euro, dar Gică Hagi nici nu a vrut să audă. Mai mult, pe urmele căpitanului de la FC Viitorul Constanţa se mai află şi Standard Liege, iar “Regele” chiar a avut o întâlnire cu oficialii echipei la care evoluează şi Răzvan Marin.

  • 2,5 milioane de euro este cota lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.com
  • 2 milioane de euro a plătit FC Viitorul Constanţa pentru ca Ianis Hagi să revină în Liga 1 Betano de la Fiorentina