Fotbal intern

Ianis Hagi, omul de care se tem nemții pentru semifinala de la Euro U21! „Este viitorul star al fotbalului românesc”

26.06.2019 | 09:47
Ianis Hagi omul de care se tem nemtii pentru semifinala de la Euro U21 Este viitorul star al fotbalului romanesc

Ianis Hagi este omul de care se tem nemții cel mai mult pentru semifinala de la Euro U21! Jurnaliștii germani și-au făcut toate lecțiile și au ajuns la o singură concluzie. Căpitanul Viitorului este fotbalistul care le poate deraia naționala de tineret din drumul către finală. Sportschau, un cotidian din Koln a atras atenția asupra fiului lui Gheorghe Hagi.

Ianis Hagi, omul de care se tem nemții pentru semifinala de la Euro U21!

“Naţionala U21 a Germaniei trebuie să înfrunte marea surpriză a turneului final din Italia şi San Marino, România. Meciul va avea loc în semifinalele Campionatului European, iar băieţii lui Kuntz trebuie să fie foarte atenţie. În special la unul dintre jucătorii români: Ianis Hagi”, au scris jurnaliștii nemți.

“Ianis Hagi este la 20 de ani viitorul star al fotbalului românesc. Mulţumită lui, România joacă acum în semifinalele turneului final. Hagi poartă pe spate numărul 10, la fel ca legendarul său tată. Este un playmaker şi un adevărat lider în teren. Tehnica sa este similară cu cea a marelui Gheorghe Hagi, iar standardele pe care le impune induc emoţie şi teamă deopotrivă. Cu toate acestea, faţă de tatăl său, Ianis este mai subţirel. Dar şi mai înalt şi mai atletic”,  a continuat publicaţia germană.

Ianis Hagi, omul de care se tem nemții pentru semifinala de la Euro U21! Ianis Hagi
Ianis Hagi ar putea pleca de la Viitorul după Euro U21. Sursa foto – Jonathan Moscrop/Sportimage(Credit Image: © Jonathan Moscrop/CSM via ZUMA Wire)

Florinel Coman, tornada din echipa României

Ziariștii spun că pe lângă Ianis Hagi, echipa națională a României are și alți jucători buni. Nemții l-au comparat pe Florinel Coman cu o tornadă. “Portarul Radu joacă în Serie A la Genoa şi o face constant bine. Alexandru Paşcanu aparţine de Leicester, iar George Puşcaş este lider în ofensiva lui Palermo. Apoi mai este aripa stânga, Florinel Coman, de la Steaua Bucureşti (n.r FCSB), care este o adevărată tornadă în acel flanc. Germanii trebuie să se aştepte la o echipă bine pregătită, care face un pressing agresiv sus şi care debordează de încredere”,  au mai scris nemții.

Pe lângă valoarea jucătorilor, nemții se mai tem de un lucru. România ar putea avea o galerie impresionantă în timpul semifinalei cu Germania. “Nu în ultimul rând, România va avea de partea sa fanii. Numeroşi suporteri o însoţesc pretutindeni în Italia, pentru că trăiesc acolo”, au mai precizat jurnaliștii germani.

5.80 este cota oferită de Betano pentru o victorie a României în 90 de minute în faţa Germaniei