De ce nu joacă Ianis la Fiorentina! Ce anunţă Gazzetta dello Sport

Serie A, fiorentina, mijlocaş, Ianis Hagi, regele

Ianis Hagi nu a prins niciun minut în acest sezon din Serie A la Fiorentina, deşi înaintea sezonului italienii se aşteptau să îl vadă mult mai des în echipa lui Stefano Pioli. Mai mult, la ultimele două meciuri din Serie A, Ianis Hagi nu se afla nici măcar în lotul Fiorentinei. Mijlocaşul a avut evoluţii bune în amicale, dar în meciurile oficiale nu a fost folosit.

Gazzetta dello Sport scrie că Ianis Hagi nu evoluează la Fiorentina pentru că nu este destul de pregătit pentru a evolua la cel mai înalt nivel din Serie A. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ianis Hagi, împrumutat?

Luca Calamai, ziarist la Gazzetta dello Sport, susţine că Ianis Hagi nu este pregătit suficient pentru a face faţă în Serie A, dar a refuzat un împrumut: "Ianis Hagi nu e pregătit să joace. Pantaleo Corvino (n.r directorul Fiorentinei) a vrut să-l împrumute în această vară, dar Ianis a dorit să rămână la echipă. O greşeală", a explicat Calamai.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Ianis Hagi a fost transferat în vara anului 2016 de la Viitorul. Clubul italian a plătit 1 milion de euro în schimbul mijlocaşului român. Ianis a debutat în Serie A pe 23 octombrie în victoria Fiorentinei împotriva lui Cagliari, scor 5-3. Hagi jr. a mai bifat de atunci o singură prezenţă în Serie A, în ultima etapă a stagiunii trecute, împotriva echipei Pescara, scor 2-2.

 

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933