Carousel hot news

De ce nu joacă Ianis la Fiorentina! Ce anunţă Gazzetta dello Sport

Ianis Hagi nu a prins niciun minut în acest sezon din Serie A la Fiorentina, deşi înaintea sezonului italienii se aşteptau să îl vadă mult mai des în echipa lui Stefano Pioli. Mai mult, la...
21.09.2017 | 19:30
De ce nu joacă Ianis la Fiorentina! Ce anunţă Gazzetta dello Sport
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi nu a prins niciun minut în acest sezon din Serie A la Fiorentina, deşi înaintea sezonului italienii se aşteptau să îl vadă mult mai des în echipa lui Stefano Pioli. Mai mult, la ultimele două meciuri din Serie A, Ianis Hagi nu se afla nici măcar în lotul Fiorentinei. Mijlocaşul a avut evoluţii bune în amicale, dar în meciurile oficiale nu a fost folosit.

Gazzetta dello Sport scrie că Ianis Hagi nu evoluează la Fiorentina pentru că nu este destul de pregătit pentru a evolua la cel mai înalt nivel din Serie A. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi, împrumutat?

Luca Calamai, ziarist la Gazzetta dello Sport, susţine că Ianis Hagi nu este pregătit suficient pentru a face faţă în Serie A, dar a refuzat un împrumut: “Ianis Hagi nu e pregătit să joace. Pantaleo Corvino (n.r directorul Fiorentinei) a vrut să-l împrumute în această vară, dar Ianis a dorit să rămână la echipă. O greşeală”, a explicat Calamai.

Ianis Hagi a fost transferat în vara anului 2016 de la Viitorul. Clubul italian a plătit 1 milion de euro în schimbul mijlocaşului român. Ianis a debutat în Serie A pe 23 octombrie în victoria Fiorentinei împotriva lui Cagliari, scor 5-3. Hagi jr. a mai bifat de atunci o singură prezenţă în Serie A, în ultima etapă a stagiunii trecute, împotriva echipei Pescara, scor 2-2.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri