Fotbal intern

Ianis Hagi, pariul lui Gică Popescu în 2019: “E wow, ce vrei mai mult?”

16.01.2019 | 12:37
Ianis Hagi pariul lui Gica Popescu in 2019 E wow ce vrei mai mult

Ianis Hagi este pariul lui Gică Popescu în 2019. Fostul internaţional român a vorbit despre fiul lui Gică Hagi şi este sigur că fotbalistul de 20 de ani va face un salt uriaş în acest an. “Baciul” a susţinut că Ianis Hagi este unul dintre cei mai buni fotbalişti ai Viitorului. Hagi jr. s-ar putea transfera chiar în această iarnă, lucru confirmat de un dialog dezvăluit de FANATIK din Antalya.

“Pare că 2019 va fi anul lui Ianis Hagi. A făcut un salt uriaș, e cel mai bun fotbalist Under 21 al României. Din rezervă la Fiorentina a ajuns să califice naționala de tineret la Euro, a debutat și la prima reprezentativă, e cel mai bun al celei mai spectaculoase echipe din țară. Ce vrei mai mult? E wow. Denis Drăguș și Ianis Hagi sunt deja la veterani acum. Viitorul joacă cel mai spectaculos fotbal din Liga 1, dar are nevoie de mai multă experiență”, a declarat Gică Popescu pentru GSP.

Ianis Hagi, pariul lui Gică Popescu în 2019. Pe cine vede la lupta pentru titlu

Ianis Hagi este pariul lui Gică Popescu în 2019, însă fostul internaţional român mizează că Viitorul poate intra în lupta pentru titlu în Liga 1 Betano. În schimb, Gică Popescu a precizat că Dinamo are şanse minime să prinde play-off-ul în campionat, obiectiv anunţat de “câini” în a doua partea a sezonului.

Ianis Hagi este pariul lui Gică Popescu în 2019. Ce spune "Baciul" despre lupta la titlu în Liga 1 Betano
Ianis Hagi este pariul lui Gică Popescu în 2019. Ce spune “Baciul” despre lupta la titlu în Liga 1 Betano

“Steaua și CFR Cluj sunt favorite la titlu, și Craiova intră în cărțile campionatului. Dar n-aș mai da verdicte! După ce surpriză a făcut Viitorul acum doi ani, poate și echipa lui Hagi să fie acolo, sus, la bătaie. Sunt echipele care au bani și-și pot permite să transfere jucători, atât timp cât ai buget, îți permiți să speri la lauri. Dinamo nu știu ce buget are, ce speranțe la play-off mai are, dar eu zic că sezonul acesta e aproape terminat. E greu de realizat spre imposibil. O echipă care a schimbat cel puțin jumătate de lot și are doar trei săptămâni să pregătească asaltul decisiv, are șanse de domeniul minunilor. Oricât de magică ar fi bagheta lui Mircea Rednic, să formezi o echipă foarte competitivă în doar trei săptămâni mi se pare foarte, foarte greu”, a susţinut Gică Popescu.