Ianis Hagi, „pasă decisivă” pentru Messi. Cu ce ocazie s-au întâlnit cei doi fotbaliști. Video

Patrice Podina   
în Fotbal international
03/03/2021, 16:34
Ianis Hagi, „pasă decisivă” pentru Messi. Cu ce ocazie s-au întâlnit cei doi fotbaliști. Video
Ianis Hagi, „pasă decisivă” pentru Messi. Cu ce ocazie s-au întâlnit cei doi fotbaliști

Ianis Hagi și Lionel Messi au făcut schimb amical de pase, iar românul a demonstrat că nu este cu nimic mai prejos în comparație cu starul argentinian, în ultima campanie a unui gigant mondial de băuturi răcoritoare.

Hagi junior și Messi, alături de alte vedete din fotbalul mondial, au fost invitați să participe la filmările unui videoclip pentru Pepsi.

În imagini, cei doi își pasează mai întâi balonul de fotbal, apoi fac schimb cu produsul comercial promovat.

Aproape campion în Scoția, Hagi ar putea ajunge în această vară la Lazio

Și în cariera sportivă, Ianis Hagi traversează cel mai bun moment. Lider absolut în Scoția, cu Rangers, românul ar putea ajunge în această vară la Lazio Roma.

Presa din Scoția anunță că Rangers trebuie să facă rost urgent de 30 de milioane de lire sterline, iar unul dintre jucătorii vandabili este chiar Hagi.

Evaluat la 25 de milioane de lire sterline, șeptarul lui Rangers s-ar putea întoarce în Italia, de această dată la Lazio, după aventura la Fiorentina.

Ianis Hagi are Scoția la picioare

Lui Hagi junior îi merge perfect în tricoul lui Rangers. Numai în acest sezon, românul a contabilizat 6 goluri și 11 pase decisive, în toate competițiile, pentru fosta campioană a Scoției.

În vârstă de 22 de ani, Ianis Hagi a fost declarat recent cel mai periculos jucător ofensiv din Scoția și transferul lui către o altă grupare importantă din Europa pare iminent.

Conform platformei Ibrox Noise, românul ar fi unul dintre fotbaliștii monitorizați și de fosta echipă a tatălui său, Real Madrid.

Închide ×