Ianis Hagi, pe lista jucătorilor care pot decide derby-ul Celtic – Rangers. Ce au scris britanicii

Eduard Dimiean   
în Fotbal international
17/10/2020, 10:11
Ianis Hagi, pe lista jucătorilor care pot decide derby-ul Celtic – Rangers. Ce au scris britanicii
Ianis Hagi, pe lista jucătorilor care pot decide derby-ul Celtic-Rangers. Ce au scris britanicii (hepta)

Ianis Hagi a fost inclus pe lista jucătorilor care pot decide derby-ul de sâmbătă dintre Celtic și Rangers.

Britanicii au făcut o lista cu 10 jucători care se pot demonstra a fi decisivi în derby-ul Old Firm.

Meciul de pe Celtic Park reprezintă a 421-a întânlire dintre cele mai titrate echipe ale Scoției.

Ianis Hagi, pe lista jucatorilor care pot decide derby-ul Celtic-Rangers

În topul celor 10 se află și Ianis Hagi, ocupant al poziției a 6-a, pe primul loc fiind coechipierul său de la Rangers, Ryan Kent.

“Probabil este surprinzător să îl clasăm pe Ianis Hagi atât de jos în această listă. Deși este liderul la zi în clasamentul paselor de gol cu 5 reușite, Ianis a fost integralist în doar 3 meciuri jucate în acest sezon.

Chiar antrenorul lui Glasgow Rangers, Steven Gerrard, i-a cerut jucătorului român să își imbunătățească constanța în evoluții pentru a prinde un loc de titular într-o linie ofensivă în care există concurența, fapt îmbucurător pentru club.

Ținând cont că deja are o medie de 0.74 pase de gol la fiecare 90 de minute, ideea de progres la Ianis Hagi se transformă într-un coșmar pentru orice defensivă din campionatul Scoției.”

Old Firm a 421-a confruntare între cele două mari rivale

Celtic – Rangers, derby-ul Scoției, a ajuns la confruntarea cu numărul 421. Meciul de sâmbătă se va juca pe Celtic Park din Glasgow cu începere de la ora 14:30.

Până în prezent, în meciurile directe directe dintre cele două, echipe Rangers a obținut 162 de victorii, Celtic 159 de victorii, în timp ce 99 de partide s-au încheiat la egalitate.

Cele două mari rivale au obținut împreună 105 titluri de campioană, Rangers 54 iar Celtic 51. Înaintea întânlirii directe Rangers este pe primul loc cu 26 de puncte iar Celtic pe 2 cu 25.

Închide ×