Cele mai citite

Ianis Hagi, pe lista neagră la Fiorentina! Poate rămâne în Serie A

Ianis Hagi nu a fost folosit niciun minut în acest sezon la echipa de seniori, iar conducătorii clubului AC Fiorentina l-au pus pe lista jucătorilor transferabili în această iarnă.
04.01.2018 | 08:56
Ianis Hagi, pe lista neagră la Fiorentina! Poate rămâne în Serie A

Conform cotidianului La Nazione, directorul general al clubului toscan, Pantaleo Corvino, a întocmit o listă de patru jucători la care vrea să renunţe în această iarnă, printre aceştia afându-se şi internaţionalul român de tineret.

”Conducătorul grupării Fiorentina, Pantaleo Corvino, vrea să îi împrumute pe Ianis Hagi, Rafik Zekhnini şi Sebastian Cristoforo. Pe lista disponibilizărilor se află şi Maximiliano Olivera”, a scris sursa citată.

Ianis Hagi este din 2016 la Fiorentina

Presa din Peninsulă a scris că una dintre echipele interesate de împrumutul lui Ianis Hagi este nou-promovata Spal, aflată pe locul 17 în Serie A, primul neretrogradabil. Mijlocaşul român este dorit la Spal de antrenorul Leonardo Semplici.

Ianis Hagi, în vârstă de 19 ani, care este cotat în acest moment de site-ul transfermarkt.de la 750.000 de euro, a fost achiziţionat de AC Fiorentina în vara anului 2016 de la FC Viitorul pentru aproximtiv două milioane de euro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri