Fotbal international

Ianis Hagi, pe urmele lui Messi! A apărut pe dozele unei celebre băuturi carbogazoase. VIDEO

10.04.2020 | 16:02
Ianis Hagi pe urmele lui Messi A aparut pe dozele unei celebre bauturi carbogazoase VIDEO
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a ajuns pe dozele de Pepsi, celebra băutură carbogazoasă, în cea mai nouă campanie de promovare a brand-ului.

Ianis Hagi a apărut pe dozele unei celebre băuturi carbogazoase

Ianis Hagi a avut un sezon bun la Genk și Rangers, motiv pentru care a Pepsi a decis să îl introducă pe dozele de băuturi carbogazoase în noua campanie de promovare.

ADVERTISEMENT

Între timp, Ianis Hagi este în continuare jucătorul lui Glasgow Rangers și se așteaptă ca șefii clubului să îl transfere definitiv de la belgienii de la Genk.

Abia aștept să ne vedem din nou pe teren, dar până atunci am găsit un nou mod de a fi cu voi! Mă bucur să fac parte din echipă, @PepsiRomania! #DinPasiune #FootballInsidexxxI can't wait to see you on the field again, but until then I’ve found a new way to be with you! I'm glad to be part of the team, @PepsiRomania! #DinPasiune #FootballInside

Posted by Ianis Hagi on Friday, April 10, 2020

Gică Popescu crede că Rangers este doar începutul pentru Ianis Hagi

Gică Popescu consideră că Rangers este o rampă de lansare bună pentru Ianis Hagi și consideră că este doar începutul pentru mijlocașul naționalei României: „Ianis deja are destulă experiență pentru că e plecat de 4-5 ani de acasă, a trecut și prin momente bune și mai puțin bune.

ADVERTISEMENT

L-a ajutat experiența de la Fiorentina. Trece ptrinr-o perioadă extraordinară, pe care trebuie să o prelungească. Trebuie să joace constant, lucru pe care îl face la Rangers”.

„Rangers poate fi o rampă de lansare pentru ceva mult mai mare. Sunt convins că Ianis va face pasul mai sus”, a mai spus Gică Popescu.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi este dorit la Rangers, formație care este dispusă să achite suma de transer de la Genk, însă jurnaliștii belgieni de la Voetbal24 notează că mijlocașul naționalei se va întoarce la Genk imediat cum împrumutul îi va expira.

„Un nou episod din telenovela Ianis Hagi. Romanul se va intoarce la vara in Jupiler Pro League dupa ce Rangers nu a exercitat optiunea de a-l cumpara cu 5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Mijlocasul ofensiv se va intoarce la clubul mama, insa ramane de vazut daca va ramane la Gnek deoarece interesul pentru el continua sa creasca”, au notat belgienii.

ADVERTISEMENT