Sport

Ianis Hagi, pe urmele Simonei Halep. Unde și-a adus iubita în vacanță. Foto

Ianis Hagi a dus-o pe Elena Tănase, iubita sa, într-o vacanță de lux pe celebra insulă grecească Mykonos, acolo unde s-a distrat și Simona Halep alături de Toni Iuruc.
24.07.2022 | 15:57
Ianis Hagi mai are de așteptat minim 2 luni ca să revină pe teren. Sursă foto: Instagram Ianis Hagi
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi continuă recuperarea după accidentarea gravă, însă profită și de timpul liber. Fiul „Regelui” se află în vacanță pe insula Mykonos. Aici și-a petrecut și Simona Halep vacanța după Wimbledon cu Toni Iuruc.

Ianis Hagi, vacanță în Mykonos alături de iubita sa

Ianis Hagi se află în vacanță alături de iubita, Elena Tănase, pe „insula milionarilor” din Grecia: Mykonos.

ADVERTISEMENT
Ianis Hagi în Mykonos. Sursă foto: Instagram Ianis Hagi
Ianis Hagi în Mykonos. Sursă foto: Instagram Ianis Hagi

Mijlocașul lui Glasgow Rangers și-a făcut în sfârșit publică relația cu iubita sa și nu se mai ascunde nici pe rețelele sociale.

Ianis a avut parte de o vacanță de vis, iar fanii l-au asaltat în comentarii. Mai ales cei turci, care i-au cerut să calce pe urmele tatălui său și să vină la Galatasaray.

ADVERTISEMENT

Cine este iubita lui Ianis Hagi

Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi, a făcut senzație pe rețele sociale. Superba domnișoară a studiat la Colegul Mircea cel Bătrân din Constanța și provine dintr-o familie extrem de bogată.

Părinții lui Ianis și ai Elenei s-au cunoscut deja, Gheorghe Hagi fiind apropiat de tatăl fetei, Dimciu-Palavoti Tănase, pe care îl cunoaște de foarte mulți ani. Fratele Elenei şi-a botezat copilul în urmă cu ceva timp, iar Gică Hagi s-a numărat printre invitați.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a recunoscut pentru Digi Sport că este foarte mulțumit de relația cu Elena: „Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Importantă e și viața privată, dar vreau s-o țin departe. Părerea mea este că partea aceasta o gestionez bine. Vedem în viitor ce va mai fi”.

Antrenorul lui Rangers a dezvăluit când îl așteaptă pe teren pe Ianis Hagi: „Este o accidentare complicată”

Giovanni van Bronckhorst nu este optimist în privința revenirii lui Ianis Hagi și nu crede că va avea loc până în luna decembrie: „Este o accidentare complicată. Nu mă aștept să joace înainte de pauza pentru Campionatul Mondial din Qatar. Mai așteptăm doi jucători. Trebuie să avem succes pe tot timpul sezonului.

ADVERTISEMENT

Sezonul trecut am avut probleme din cauza jucătorilor pe care i-am pierdut. Trebuie să fim pregătiți pentru orice se întâmplă la acest club și să avem calitate. Ținta sunt jucătorii de atac”, a declarat olandezul, pentru thescottishsun.co.uk.

ADVERTISEMENT