Fotbal intern

Ianis Hagi pleacă de la Viitorul în vară! Anunțul lui Gică Hagi. “E foarte curtat!”

18.04.2019 | 18:45
Ianis Hagi pleaca de la Viitorul in vara Anuntul lui Gica Hagi E foarte curtat

Ianis Hagi este printre cei mai buni tineri jucători din Liga 1 Betano, iar Gică Hagi a anunțat că atacantul Viitorului va pleca în vară de la gruparea din Ovidiu. “Regele” a dezvăluit că internaționalul român are oferte din Spania, Italia, Germania și Belgia, dar că așteaptă ca și echipele din Olanda să își arate interesul pentru serviciile acestuia.

Gică Hagi a anunțat că Ianis pleacă de la Viitorul în vară

“E adevărat că Ianis Hagi are oferte din Spania, Italia, Germania și Belgia. E curtat, e foarte curtat. Va fi foarte greu să îl țin din vară. Dacă ne mișcăm mai bine, poate avea și din Olanda. Mai avem o lună jumătate. E de văzut. Depinde cât de repede se vor mișca cluburile care vor să îl ia. Eu zic că pleacă. Spania i s-ar potrivi cel mai bine. E un campionat interesant. Un fotbalist bun însă trebuie să se adapteze la orice echipă.

Ianis a fost cumpărat înapoi de la Fiorentina cu două milioane și 30 la sută dintr-un eventual transfer. S-a întors la echipa care l-a format și a devenit cel mai bun jucător. Vă dați seama că aveau încredere în valoarea lui dacă au păstrat un astfel de procent”, a spus Gică Hagi, antrenorul și finanțatorul echipei Viitorul Constanța, la emisiunea Fotbal Club de la TV Digi Sport.

Gică Hagi îl felicită pe Ianis Hagi la finalul meciului FC Viitorul - Gaz Metan
Gică Hagi îl felicită pe Ianis Hagi la finalul meciului FC Viitorul – Gaz Metan

Ce echipe din Europa s-au interesat de Ianis Hagi

Pe urmele lui Ianis Hagi se află mai multe echipe importante din Europa. Sevilla, Girona, Anderlecht și Standard Liege s-au arătat interesate de serviciile internaționalului român care va merge la Campionatul European U21 din Italia și San Marino, iar Ajax Amsterdam ar putea să îi facă o ofertă atacantului în vară.

Cotat de site-urile de specialitate la 3,5 milioane de euro, Ianis Hagi a revenit la FC Viitorul Constanța pe 18 ianuarie 2018 și a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2023. Atacantul în vârstă de 20 de ani a jucat în 32 de meciuri pentru fosta campioană a României în sezonul 2018 – 2019, a înscris 10 goluri și a oferit 6 pase decisive.