Fotbal international

Ianis Hagi, plin de încredere după eliminarea celor de la Braga: ”Nu ne temem de niciun adversar în Europa League”

27.02.2020 | 13:12
Ianis Hagi plin de incredere dupa eliminarea celor de la Braga Nu ne temem de niciun adversar in Europa League
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a jucat un rol decisiv în ”dubla” dintre Rangers și Sporting Braga din 16-imile Europa League. După cele două goluri din turul de la Glasgow, jucătorul român s-a remarcat și la returul din Portugalia, oferind pasa unicului gol al partidei. La finalul meciului, fiul ”Regelui” a fost extrem de oprimist și a spus că nu el și colegii săi nu se tem de niciun adversar în faza următoare.

Ianis Hagi, plin de încredere după ”dubla” cu Braga: ”Nu ne temem de niciun adversar din Europa League”

În finalul primei reprize a meciului Braga – Rangers, la scorul de 0-0, Ianis Hagi a irosit un penalty și se părea că seara sa este una ratată. Nu a fost să fie așa, întrucât românul a fost concentrat și după reluarea jocului.

ADVERTISEMENT

După o oră de joc, Ianis a inventat o pasă magistrală pentru Ryan Kent și trupa lui Steven Gerrard a stat liniștită pe final de joc.

Ianis Hagi a reacționat imediat după partidă și a spus că dubla victorie cu Braga dă mare încredere echipei sale.

ADVERTISEMENT

”Trebuie doar să așteptăm acum să vedem care va fi următorul adversar din această competiție. Cu siguranță nu ne temem de nicio echipă din Europa League.

Sunt două meciuri, trebuie să fim inteligenți și să evoluăm la fel ca în meciul cu Braga.

Toată lumea cunoaște mentalitatea acestui club și trebuie să fie conștienți că vor avea o misiune dificilă cu noi”, a spus Ianis Hagi, conform News.Stv.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi, omul număr 1 de la Rangers cu Braga

În cele două meciuri cu Braga din 16-imile Europa League, Ianis Hagi a fost omul-cheie al lui Steven Gerrard.

După cele două goluri din tur, fiul ”Regelui” a ieșit la rampă și în meciul din Portugalia, Ianis Hagi a ratat un penalty în minutul 45+1 al meciului retur pe care Glasgow Rangers l-a jucat în deplasare cu Sporting Braga.

ADVERTISEMENT

Apoi, după o oră de joc, Rangers a deschis scorul. Ianis Hagi s-a revanșat pentru penalty-ul ratat şi a dat un assist de zile mari lui Kent.

ADVERTISEMENT