Ianis Hagi, prima reacție după ce a fost cel mai bun jucător de pe teren: ”Ce joc a reușit echipa”

Traian Terzian   
în Fotbal international
13/09/2020, 20:35
Ianis Hagi, prima reacție după ce a fost cel mai bun jucător de pe teren: ”Ce joc a reușit echipa”
Mijlocașul echipei Glasgow Rangers, Ianis Hagi, a oferit prima reacție după ce a fost cel mai bun jucător de pe teren în victoria cu Dundee United, scor 4-0. Sursă foto: Twitter

Mijlocașul echipei Glasgow Rangers, Ianis Hagi, a oferit prima reacție după ce a fost cel mai bun jucător de pe teren în victoria cu Dundee United, scor 4-0.

Două pase de gol a reuşit mijlocaşul român, care i-a încântat pe fanii lui Rangers. Aceștia au avut numai cuvinte de laudă pentru şeptar.

Prestația excelentă a internaționalului român i-a încântat și pe jurnaliștii britanici, care l-au desemnat omul întâlnirii.

Declarat cel mai bun jucător al meciului, Ianis Hagi a oferit o reacție superbă

”Ce joc a reușit echipa! O nouă partidă. Încă trei puncte. Din nou fără gol primit”, a fost prima reacție a lui Ianis Hagi, după ce a fost declarat cel mai bun jucător de pe teren la partida Glasgow Rangers – Dundee United 4-0.

”Poate că nu a înscris, dar a defilat prin meci. A fost implicat în construcția a trei goluri și și-a dovedit clasa pe tot parcursul jocului”, au scris britanicii, entuziasmați de evoluția lui Hagi Jr.

Ianis a avut cifre excelente în partida cu Dundee United, în urma căreia Rangers a ajuns pe primul loc în Scoția, cu 19 puncte. Fiul ”Regelui” a avut o acuratețe a paselor de 80%, 66 de atingeri, două assist-uri și a reușit trei pase cheie.

Fanii lui Rangers au luat cu asalt rețelele de socializare, impresionați de forma arătată de român. ”Hagi a demonstrat azi de ce trebuie să fie titular. Două pase de gol, excelent” și ”Superbă pasa lui Ianis”, au fost două reacții.

”Înnobilați-l! Dați-i titlul de cavaler”, a scris un alt fan, fermecat de evoluția lui Ianis Hagi. ”A jucat mult mai bine. Lumea se așteaptă să fie lider la 21 de ani, dar are nevoie de timp. Însă va mai oferi astfel de momente”, a adăugat un alt suporter.

Evoluția lui Ianis Hagi vine după o perioadă cenușie la echipa națională a României. Titular în partida cu Irlanda de Nord, mijlocașul a avut o prestație dezamăgitoare și selecționerul Mirel Rădoi l-a lăsat pe banca de rezerve la meciul cu Austria.

Închide ×