Fotbal international

Ianis Hagi, primul antrenament sub comanda lui Steven Gerrard la Glasgow Rangers. VIDEO

31.01.2020 | 18:14
Ianis Hagi primul antrenament sub comanda lui Steven Gerrard la Glasgow Rangers VIDEO
ADVERTISEMENT

La doar câteva ore după ce a fost prezentat oficial și a susținut o primă conferință de presă la Glasgow Rangers, Ianis Hagi a susținut prime ședință de pregătire sub comanda legendei lui Liverpool, Steven Gerrard.

Ianis Hagi a efectuat primul antrenament sub comanda lui Steven Gerrard la Glasgow Rangers

Vineri, canalul de Youtube al celor de la Glasgow Rangers a postat primele imagini cu Ianis Hagi la antrenamentul ocupantei locului secund din prima ligă scoțiană.

ADVERTISEMENT

Din primele imagini, reiese faptul că Ianis Hagi a fost primit cu multă căldură de noii săi colegi, românul fiind mereu în centrul atenției.

În Scoția, Ianis Hagi va lupta la titlu alături de Glasgow Rangers, echipa antrenată de Steven Gerrard. După 23 de etape, noua echipă a lui Ianis este pe locul 2 în campionat, cu 56 de puncte, la 5 de liderul Celtic.

ADVERTISEMENT

Când poate debuta Ianis la Rangers

Glasgow Rangers evoluează sâmbătă cu Aberdeen, însă Steven Gerrard nu este convins că Ianis e gata pentru debut. Fiul ”Regelui” nu a jucat în ultima perioadă la Genk, astfel că rămâne de văzut dacă acesta va fi trimis în teren atât de repede.

Cu siguranță, Ianis Hagi va avea șanse mai mari să evolueze peste două etape, atunci când Rangers va primi vizita celor de la Hibernian.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi, onorat de transferul la Rangers

În conferința de prezentare la Rangers, Ianis Hagi a declarat că este onorat să îmbrace tricoul unui club atât de mare precum este cel antrenat de Steven Gerrard.

Este o onoare pentru mine să joc pentru un club atât de mare precum Rangers. Abia aștept să cunosc echipa și să încep primul antrenament.

ADVERTISEMENT

Motivele pentru care am ales să vin la Rangers sunt istoria bogată pe care o are clubul și mentalitatea de învingători pe care o au toți jucătorii de aici. sunt foarte bucuros să fiu aici”.

  • 21 de ani a împlinit Ianis Hagi pe 22 octombrie
  • 3 goluri și 4 pase de gol a dat Ianis Hagi pentru Genk
  • 4.000.000 de euro a plătit Genk pentru transferul lui Ianis Hagi de la Viitorul Constanța.
  • 3 goluri în 19 meciuri oficiale jucate în toate competițiile are Hagi la Genk
  • 6.000.000 de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, conform Transfermarkt
ADVERTISEMENT
Tags: