Fotbal intern

Video şi foto. Ianis Hagi, gol la revenire! “Mi-a fost dor să joc!”

Ianis Hagi face deja diferenţa la Viitorul. Fiul lui Gică Hagi a marcat primul gol de la revenirea la campioana României.
18.01.2018 | 14:39
Video si foto Ianis Hagi gol la revenire Mia fost dor sa joc
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 21:03. Ianis Hagi a vorbit în premieră după întoarcerea la Viitorul. Mijlcaşul a spus că vrea să ajungă la naţională: 

“Am venit la Viitorul pentru a ajuta echipa să intre în play-off. Vreau să am meciuri cât mai bune aici şi dacă tatăl meu a spus că are nevoie de căpitan şi eu sunt acela, are dreptate. Bineînţeles că mă gândesc şi la echipa naţională, am văzut că domnul Contra a fost în tribună. Sper să ajung acolo cât mai repede. În perioada Fiorentina m-am maturizat foarte mult şi îmi era dor să joc în meciuri, nu doar la antrenamente”, a spus Ianis Hagi.

ADVERTISEMENT

Viitorul se află în cantonament în Turcia, unde joi a jucat al treilea meci amical al iernii. Campioana României s-a duelează cu Grasshopper Zurich, iar Ianis Hagi a reuşit să marcheze încă din debutul meciului. Reuşita internaţionalului de tineret nu a adus şi victoria. Eleveţienii au marcat golul egalizator prin Bajrami în minutul 83.

Fiul lui Gică Hagi a înscris în minutul 5, în al treilea meci pe care l-a jucat de la revenirea din Italia. Fiorentina va primi două milioane de euro pentru a-l ceda pe fotbalistul de 19 ani la campioana României. Ultima oară când Ianis Hagi a marcat pentru Viitorul s-a întâmplat pe 2 mai 2016, când constănţenii o învingeau pe ASA Târgu Mureş, scor 6-1.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi, prestaţie slabă cu Galatasaray

Ianis Hagi a fost titular în meciul pierdut de Viitorul în faţa celor de la Galatasaray, scor 0-2. În amicalul cu turcii, mijlocaşul ofensiv nu a reuşit o prestaţie prea bună, chiar dacă a avut câteva şuturi pe spaţiul porţii.

Viitorul va mai juca patru meciuri amicale în cantonamentul din Belek. Campioana României se va duela cu azerii de la Kapaz, FC Rostov, Cernomoreţ Odessa şi Jagiellonia. Primul meci oficial al anului va fi jucat pe 2 februarie, contra celor de la Astra Giurgiu.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI GOLUL LUI IANIS HAGI

Tags: