Fotbal international

Ianis Hagi, pus la colţ după penalty-ul ratat în Braga – Rangers: “E un clovn” / “I-a scăzut preţul la 80 de milioane acum?”

26.02.2020 | 20:12
Ianis Hagi pus la colt dupa penaltyul ratat in Braga  Rangers E un clovn  Ia scazut pretul la 80 de milioane acum
ADVERTISEMENT

Iani Hagi a ratat un penalty în minutul 45+1 al meciului Braga – Rangers, iar primele reacţii au apărut imediat pe Twitter. După ce a fost erou în manşa tur, internaţionalul român nu a putut să-l învingă pe Matheus Matheus.

Reacţiile după ce Ianis Hagi a ratat un penalty în Braga – Rangers

Ianis Hagi a fost pus la colţ după ce a ratat un penalty în Braga – Rangers. Şutul fotbalistului de 21 de ani a fost parat de Matheus Matheus, iar reacţiile au început să curgă imediat pe reţelele de socializare.

ADVERTISEMENT

“Este un clovn care crede că este Cazorla. Bate loviturile libere cu piciorul stâng şi penalty-urile cu dreptul. Eşti mai slab decât adevăratul Hagi”, a fost reacţia unui suporter pe Twitter.

“Puteam să pariez banii de ipotecă pe treaba asta. Am zero încredere pe Rangers. Hagi era speriat când a bătut penalty-ul”, a mai scris un al suporter.

ADVERTISEMENT

“Cel mai experimentat fotbalist trebuia să iasă în faţă şi să-i ia mingea”, “I-a scăzut preţul lui Hagi la 80.000.000 de lire acum?” sau “Tatăl tău era mult mai bun”, au fost alte reacţii de pe Twitter.

I-au şi luat apărarea lui Ianis Hagi

Pe lângă cei care l-au criticat, mai mulţi suporteri au fost cei care i-au luat apărarea lui Ianis Hagi. Câţiva fani ai lui Glasgow Rangers erau siguri la pauză că mijlocaşul ofensiv de 21 de ani va marca în a doua repriză.

ADVERTISEMENT

“Vă spun, Ianis Hagi va marca în a doua repriză”, “Oricine putea să fie în locul lui”, “Avem şase penalty-uri ratate sezonul ăsta, nu trebuie să-l blamăm pe el”, “E o loterie, nu e primul care ratează”, au fost mesajele celor care i-au luat apărarea.

Ce a scris BBC după penalty-ul ratat de Ianis Hagi

“Lovitura lui Ianis Hagi a fost blocată cu o paradă fantastică. Este al şaselea penalty ratat de Rangers în acest sezon. Hagi a trebuit să aştepte mult timp pentru că arbitrul a stat de vorbă cu Matheus. Şutul a fost unul puternic, dar parada a fost foarte bună”, au scris jurnaliştii de la BBC.

ADVERTISEMENT
Tags: