ADVERTISEMENT
Fotbal international

Ianis Hagi, pus la pământ: „Poate juca numai la echipa tatălui! Gică, trezește-te!”

Autor: Bogdan Ciutacu | 17.12.2020 | 22:42
Ianis Hagi, pus la pământ: „Poate juca numai la echipa tatălui! Gică, trezește-te!”
Ianis Hagi Sursa foto: hepta.ro

Marcel Pușcaș a lansat un atac dur la adresa lui Ianis Hagi, dar și la adresa tatălui său, care îl supraestimează în opinia fostului fotbalist la Rapid și Steaua. Pușcaș încearcă să tragă un semnal de alarmă cu privire la posibilitățile și calitățile jucătorului lui Glasgow Rangers.

ADVERTISEMENT

Fostul candidat la președinția Federației Române de Fotbal i-a făcut o caracterizare extrem de dură lui Ianis Hagi, printr-o postare pe contul său personal de Facebook și care a devenit virală în scurt timp de la publicare.

Marcel Pușcaș are un mesaj și pentru Gheorghe Hagi, pe care îl consideră orbit de dragostea pentru fiul său, care ar fi însă la „ani lumină” de mult mai celebrul și talentatul său tată.

ADVERTISEMENT

Marcel Pușcaș, extrem de acid la adresa lui Ianis Hagi: „Nu va putea juca mai nicăieri. Se va întoarce cu coada între picioare la Viitorul”

Marcel Pușcaș consideră că traiectoria lui Ianis Hagi va suferi extrem de mult în anii următori și va fi greu să își mai găsească o echipă în ciuda numelui greu pe care îl poartă. Numele aduce și o presiune imensă pentru tânărul jucător al lui Glasgow Rangers, care a ajuns să fie rezervă de lux la scoțieni.

Postarea lui Marcel Puscas cu privire la Ianis Hagi
Postarea lui Marcel Puscas cu privire la Ianis Hagi

Fostul fotbalist îi prevede un viitor sumbru lui Ianis, care consideră că nu va putea face față nici la Universitatea Craiova, CFR Cluj sau FCSB, ci se va întoarce cu „coada între picioare” la Viitorul Constanța.

Spre exemplu, puștiul-minune al Ungariei, care a calificat naționala la EURO 2021 chiar împotriva Islandei, tocmai a fost transferat de Red Bull Leipzig pentru 20 de milioane de euro, aproape de patru ori mai mult decât valoarea lui Ianis Hagi, care însă are evoluții extrem de slabe la națională. FANATIK a făcut o analiză detaliată a cifrelor lui Ianis Hagi la naționala României de seniori.

Marcel Pușcaș vorbește despre drama lui Ianis Hagi: „Gică Hagi tatăl a eșuat”

„Nevoia de sapă și nu de mapă, în fotbalul real. Ianis, un copil talentat. Născut, format, pt a fi “decar”. Pentru a fi cu mapa pe teren, și nu cu sapa!- zicea tatăl Gică
A fost crescut, în ciuda unor calități certe, în eprubeta subiectivă a propriului părinte. Este drama multor tineri români. Este și cazul lui GICĂ HAGI-tatăl”
, a explicat Marcel Pușcaș în aceeași postare.

Marcel Pușcaș e hotărât să spună lucrurilor pe nume, în ciuda celor care îl umflă pe Ianis Hagi în speranța că într-o zi se va putea ridica la așteptările unei întregi națiuni:

„Poate juca doar la echipa tatălui, unde joacă doar el, și-i mai trebuie 10 colegi! Din păcate, asta-i realitatea, în ciuda părerilor false ale marilor purtători de opinie din presa română. A pudibonzilor. Ianis, poate juca doar la Viitorul”, a mai scris Marcel Pușcaș.

Marcel Pușcaș a făcut aceste afirmații cu riscul de a fi atacat chiar de către Gheorghe Hagi, pe care însă spune că nu dorește să îl supere: „PS. Scuze Gică, asta-i realitatea. Trezește-te!”, a încheiat postarea omul de fotbal.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!