Cele mai citite

Italienii i-au stabilit soarta lui Ianis! Ce se întâmplă din iarnă cu jucătorul Fiorentinei

Ianis Hagi are mari probleme la Fiorentina cu antrenorul Stefani Pioli şi ar putea să îşi găsească o altă echipă din vară.
18.12.2017 | 12:28
Italienii i-au stabilit soarta lui Ianis! Ce se întâmplă din iarnă cu jucătorul Fiorentinei

Fiorentina a remizat, 0-0, pe teren propriu, împotriva celor de la Genoa, în ultima rundă din Serie A, iar situaţia echipei continuă să fie una dificilă aproape de mijlocul sezonului.  Stefano Pioli nu l-a folosit pe Ianis nici în duelul din această rundă, fiind tot mai sigură o despărţire a mijlocaşului de formaţia de pe Artemio Franchi.

Ianis Hagi face parte de pe o listă de şase jucători care vor fi vânduţi sau împrumutaţi în perioada de mercate, în urma informaţiilor oferite de jurnaliştii site-ului labaroviola.com. Românul se regăseşte pe o listă cu Maxi Olivera, Milan Badelj, Babacar, Simone Lo Faso şi Cristoforo, cu toţii find aproape de o plecare.

Ianis Hagi, doar împrumutat

Fiul fostului mare jucător al României urmează să fie împrumutat:  ”Ianis Hagi, singurul român din lotul Fiorentinei, va fi împrumutat în ianuarie. Hagi este un real talent, a demonstrat în toate ocaziile primite până acum. Corvino crede foarte mult în el, aşa că s-a decis că este momentul ca el să plece şi să joace pentru ca mai apoi revenirea sa să fie evaluată în funcţie de creştere”, au scris italienii.

Fostul jucător al celor de la Viitorul are şanse mari să ajungă din această iarnă în Turcia, la Galatasaray, fosta echipă a tatălui său. Ianis ar putea să îşi relanseze cariera la trupa pentru care tatăl său a făcut istorie la începutul anilor 2000. Hagi Jr. nu a prins niciun minut în acest sezon pentru Fiorentina, în ciuda fatpului că echipa condusă de Pioli se află în reconstrucţie.

2 milioane de euro a plătit Fiorentina pentru Hagi Jr.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri