Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Ianis Hagi răspunde criticilor primite după Belgia – România 2-0 de la EURO 2024: „Vreau să clarific această situație”

Ianis Hagi a fost acuzat că nu a salutat suporterii după meciul pierdut de România cu Belgia la EURO 2024, iar „prințul” a ținut să clarifice situația.
24.06.2024 | 15:50
Ianis Hagi raspunde criticilor primite dupa Belgia  Romania 20 de la EURO 2024 Vreau sa clarific aceasta situatie
Ianis Hagi răspunde criticilor de la meciul cu Belgia de la EURO 2024. Sursă foto: sportpictures
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a primit un val de critici după meciul cu Belgia, mai mulți fani aflați pe stadion acuzând faptul că noul număr 10 al României nu a salutat suporterii veniți la meci.

Ianis Hagi răspunde criticilor primite după Belgia – România 2-0 de la EURO 2024: „Vreau să clarific această situație”

„Prințul” a postat un mesaj prin intermediul paginii oficiale a echipei naționale de fotbal a României, în care explică situația iscată după înfrângerea „tricolorilor” cu Belgia, în care „tricolorii” au pierdut cu 0-2.

ADVERTISEMENT

„În ultimele zile, am observat câteva articole în presă care susțin că, după meciul cu Belgia, am plecat direct la vestiar fără să salut publicul și colegii mei. Vreau să clarific această situație și să vă asigur că aceste informații sunt complet neadevărate.

Imediat după fluierul final, am salutat toate zonele în care se aflau suporterii români. Este foarte important pentru mine să arăt respectul și aprecierea mea pentru voi, cei care ne susțineți necondiționat. De asemenea, am salutat toți colegii mei înainte de a merge la vestiar.

ADVERTISEMENT

Pentru mine, echipa națională a României este o familie. Fiecare meci, fiecare antrenament și fiecare moment petrecut alături de colegii mei sunt de neprețuit. Publicul român este minunat și am un respect enorm pentru fiecare dintre voi. Întotdeauna am avut și voi avea respect maxim pentru voi, cei care ne susțineți necondiționat.

Momentele petrecute împreună cu voi pe teren și în afara lui sunt cele mai frumoase din cariera mea. Este o onoare să port tricoul naționalei și să reprezint România în fața voastră. Fiecare strigăt de încurajare și aplauzele din parte voastră înseamnă foarte mult pentru mine și echipă.

ADVERTISEMENT

Vă mulțumesc din suflet pentru susținerea voastră constantă și vă asigur că vom continua să luptăm pentru România, împreună, ca o adevărată familie”, a spus Ianis Hagi.

România este foartea aproape de o calificare în optimile EURO 2024

Prima partidă a naționalei României de la EURO 2024 a fost un real succes, „tricolorii” impunându-se fără drept de apel în fața Ucrainei, 3-0. Nicolae Stanciu, Răzvan și Denis Drăguș au punctat în a doua victorie reușită vreodată de români la un turneu final de Campionat European, după succesul cu Anglia, 3-2, din urmă cu 24 de ani.

ADVERTISEMENT

Meciul al doilea a fost cu Belgia, echipă ce era văzută drept favorita numărul 1 la câștigarea grupei. „Diavolii roși” erau obligați să câștige în fața României pentru a mai putea spera la o calificare în optimi. Tielemans a marcat în minutul doi, iar reușita lui De Bruyne din minutul 80 i-a administrat lui Edi Iordănescu primul eșec la EURO 2024.

România mai are de disputat un singur meci, în fața Slovaciei, miercuri, 26 iunie, de la ora 19:00. Un punct obținut în ultima partidă ar însemna, în mare măsură, calificarea „tricolorilor” în fazele eliminatorii de la EURO 2024.

ADVERTISEMENT
4.20 este cota BETANO ca România să învingă Slovacia