Ianis, reproşuri pentru italieni: “Toţi mi-au spus că am fost cel mai bun!”

Alex Bradescu   
in Fotbal intern
02/02/2018, 10:40
Ianis, reproşuri pentru italieni: “Toţi mi-au spus că am fost cel mai bun!”

Ianis Hagi s-a întors la Viitorul după o perioadă de un an şi jumătate petrecută la Fiorentina. Hagi junior afirmă că a mers în Italia pentru a juca, mai ales că avea destulă experienţă după ce fusese titular în Liga 1 şi ajunsese chiar căpitan la formaţia care e campioană a România. 

”Eu ştiu un singur lucru. Când am plecat de la Viitorul, deja jucam în Liga 1, aveam un an şi jumătate, eram căpitan şi am mers acolo să joc. Şi în vară, după ce au spus toţi din Italia că am fost cel mai bun din cantonament, am avut cele mai multe goluri şi pase de gol, aşa că era normal să-mi doresc să joc”, a spus Ianis Hagi. 

Ianis Hagi, criticat pentru că nu a avut răbdare!

Stefano Pioli, antrenorul Fiorentinei, îl criticase pe Ianis Hagi pentru faptul că acesta nu a avut răbdare mai multă la gruparea viola. Tehnicianul afirmase că acesta nu trebuia să se grăbească şi că ar fi mai bine pentru el să plece tocmai din acest motiv. 

“Cand esti tânăr nu trebuie să te grăbeşti, iar el a făcut-o. Are un potenţial mare, dar nu era gata să joace în acest moment. Niciodată nu eşti gata imediat să joci, iar dacă nu ai răbdare să aştepţi, e mai bine să pleci pe alte drumuri”, a fost declaraţia lui Pioli. 

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo – Voluntari 2-1. Video! Vezi rezumatul. “Câinii”, pe primul loc

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.