Cele mai citite

Ianis Hagi, refuzat de o echipă din Italia! Motivul pentru care a fost respins

Ianis Hagi trece prin momente dificile la Fiorentina şi este tot mai aproape de o plecare de formaţia din Serie A, însă are probleme în găsirea unei echipe.
01.01.2018 | 14:22
Ianis Hagi, refuzat de o echipă din Italia! Motivul pentru care a fost respins

Internaţionalul român de tineret a fost respins de una dintre echipele care îl doreau cu insistenţă în această iarnă. Puştiul de 19 ani a fost iniţial pe lista celor de la Pescara, însă trupa din Serie B a decis să se retragă din cursa pentru împrumutul jucătorului.

Pescara, formaţia antrenată de Zdenek Zeman, nu şi-l mai doreşte pe Ianis datorită fizicului. Tehnicianul ceh este de părere că Hagi Jr. mai trebuie să pună câteva kilograme de muşchi pentru a se putea impune în campionatul italian, conform celor de la Rete8.

Ianis Hagi ar putea ajunge la alte trei echipe

Mijlocaşul ofensiv ar putea totuşi să ajungă la Empoli sau SPAL Ferrara în Italia sau la Galatasaray, în Turcia, după ce în acest sezon nu a prins niciun minut în tricoul Fiorentinei, deşi conform spuselor tatălui său el a reuşit să acumuleze aproximativ 10 kilograme de muşchi

Ianis Hagi a bifat doar două meciuri pentru Fiorentina într-un sezon şi jumătate, ambele în ediţia trecută. Stefano Pioli, antrenorul trupei de pe Artemio Franchi, nu a apelat în acest sezon la jucătorul român şi l-a trimis de cele mai multe ori la formaţia Primavera.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri