Fotbal international

Ianis Hagi s-a întors la Glasgow! Mijlocașul român se pregătește de noul sezon

08.06.2020 | 15:04
Ianis Hagi sa intors la Glasgow Mijlocasul roman se pregateste de noul sezon
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a fost transferat definitiv de Rangers și s-a întors la Glasgow, unde pregătește noul sezon din Scoția, care va începe pe 1 august, dar și returul partidei cu Bayer Leverkusen din optimile de finală Europa League.

Ianis Hagi s-a întors la Rangers

Ianis Hagi a postat o fotografie pe contul său de Instagram, imediat cum s-a întors la Glasgow. Campionatul Scoţiei a fost “îngheţat” săptămâna trecută, însă Rangers mai are de jucat cel puţin un meci în actualul sezon.

ADVERTISEMENT

Scoţienii vor evolua în luna august, UEFA urmând să anunţe o dată exactă, în returul cu Bayer Leverkusen din optimile de finală ale Europa League. În tur, nemţii s-au impus pe “Ibrox Park”, scor 3-1

Fotografia postată de Ianis Hagi. Sursă foto: Instagram
Fotografia postată de Ianis Hagi. Sursă foto: Instagram

Steven Gerrard, comparat de Ianis cu Gică Hagi

Ianis Hagi a vorbit despre relația pe care o are la Rangers cu Steven Gerrard, pe care l-a comparat cu tatăl său: „Sunt identici. Este la fel ca tata.  

ADVERTISEMENT

Mentalitatea în care Gerrard trăieşte şi pe care am simţit-o din primul moment în care m-am întâlnit cu el, sunt aceleaşi discuţii şi aceleaşi aşteptări pe care le are şi tata. Şi nu neapărat de la mine, aşteptări ca antrenor”.

„Tata crea presiunea la Viitorul şi el crează presiune în vestiar. Ce aşteptări are tata, aceleaşi aşteptări le are şi Gerrard”, a mai spus Ianis Hagi.

ADVERTISEMENT

„Mereu când echipa scârţâie puţin sau nu respectăm ce trebuie să facem, sau fotbalul nu este acolo, mereu găseşte o cheie undeva unde să ne aprindă sau să ne dea motivaţia aceea pe care o avem.

Este aproape imposibil să ştii că Gerard o să rămână pe viaţa la Rangers şi încerc să profit de fiecare zi și să învăţ cât mai mult chestii de la el şi de la stafful lui tehnic”.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să îl întrebaţi pe el ce gânduri are, eu normal îmi doresc să ajungă să antreneze Liverpool sau să ajungă să antreneze la cel mai înalt nivel”, a mai spus Ianis.

ADVERTISEMENT