Fotbal intern

Ianis Hagi se întoarce la Viitorul! Italienii au anunţat transferul. Ce primeşte Fiorentina

Ianis Hagi a ajuns în cantonamentul celor de la Viitorul. Italienii au anunţat că Fiorentina şi campioana României au ajuns la o înţelegere.
14.01.2018 | 19:32
Ianis Hagi se întoarce la Viitorul! Italienii au anunţat transferul. Ce primeşte Fiorentina

Ianis Hagi se întoarce la Viitorul, după ce s-a transferat la Fiorentina în vara anului 2016. Fotbalistul de 19 ani a avut puţine şanse să joace pentru formaţia din Florenţa, iar în ultimele luni italienii s-au gândit la mai multe variante pentru a-l ceda pe fiul lui Gică Hagi.

Italienii de la Corriere dello Sport anunţă că Fiorentina şi Viitorul au ajuns la un acord pentru perfectarea transferului. S-a făcut! Ianis Hagi pleacă la Viitorul pentru 2 milioane de euro. Fiorentina va păstra între 20-25% din drepturile federative ale jucătorului”, au scris jurnaliştii din Peninsulă.

Ianis Hagi, doar două meciuri în Serie A

Ianis Hagi a jucat în primul amical al anului pentru Viitorul, 0-2 cu Galatasaray. Mijlocaşul ofensiv de 19 ani nu a reuşit să iasă în evidenţă în prima repriză a partidei de verificare, cu toate că a încercat de câteva ori să şuteze la poartă.

Fiul lui Gică Hagi a bifat doar două meciuri în Serie A pentru Fiorentina. În rest, Ianis Hagi a fost trimis să evolueze pentru formaţia a doua a clubului, însă nici aici nu a impresionat prea mult.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri