Fotbal international

Ianis Hagi, șanse mari să nu mai rămână la Rangers: „Românul vrea să joace într-un campionat puternic!”

18.03.2020 | 21:16
Ianis Hagi sanse mari sa nu mai ramana la Rangers Romanul vrea sa joace intrun campionat puternic
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a avut în început de vis la Rangers, iar după „dubla” din meciul cu portughezii de la Braga, scoțienii îl dădeau ca și transferat definitiv la echipa lui Steven Gerrard. Totuși, mijlocașul român are șanse din ce în ce mai mici să rămână la vicecampioana Scoției.

Ianis Hagi are șanse mici de a mai rămâne la Rangers

Jurnaliștii de la footballinsider au publicat un articol, bazat pe surse interne din cadrul clubului scoțian, conform cărora Ianis Hagi nu mai reprezintă o prioritate pentru Rangers.

ADVERTISEMENT

În schimb, jurnaliștii italieni de la „La Lazio siamo noi” notează că Ianis Hagi este o variantă pentru echipa pregătită de Simone Inzaghi: „Ianis Hagi a fost propus la Lazio. El joacă la Rangers, unde este împrumutat de la Genk.

Scoţienii îl pot cumpăra, dar românul vrea să joace într-un campionat mai puternic”.

„Ianis e un jucător tehnic, imprevizibil”

Italienii i-au făcut deja o „fișă” lui Ianis Hagi, pe care îl descriu fiind tehnic și imprevizibil: Costă 5-6 milioane de euro transferul său. Ianis este un jucător tehnic, imprevizibil în duelurile unu la unu, ştie cum să lovească foarte bine de pe loc.

ADVERTISEMENT

Este total diferit de Giroud (n.r. – alt jucător urmărit de Lazio). O evaluare atentă este necesară pentru întărirea atacului care a înscris 74 de goluri în acest sezon până acum”.

Ianis Hagi i-a impresionat și pe portughezii de la Braga, împotriva cărora a marcat două goluri în dubla manșă din „16-imile” Europa League: „Ianis Hagi a explodat la Viitorul, un club patronat și antrenat de Gheorghe Hagi”.

ADVERTISEMENT

„A eșuat la Fiorentina și Genk, dar a devenit un jucător important la Rangers.Chiar dacă Rangers pare că a pierdut din nou titlu în fața lui Celtic, mijlocașul Ianis Hagi a fost una dintre piesele importante din echipa lui Steven Gerrard”, au mai notat portughezii.

  • 11 meciuri, 3 goluri și 2 pase de gol are Ianis Hagi pentru Rangers în toate competițiile
  • 5.000.000 de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT