Sport

Ianis Hagi le-a cerut scuze suporterilor lui Rangers! Ce s-a întâmplat în ultimul minut din meciul cu Dundee United. Video

Rangers a învins greu Dundee United, scor 1-0, iar la finalul întâlnirii Ianis Hagi a ținut să le ceară scuze suporterilor pentru o greșeală comisă în ultimul minut de joc.
19.12.2021 | 08:07
Ianis Hagi lea cerut scuze suporterilor lui Rangers Ce sa intamplat in ultimul minut din meciul cu Dundee United Video
ADVERTISEMENT

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de James Tavernier din penalty, în minutul 71, iar internaționalul român nu a avut o prestație la cel mai înalt nivel.

În urma acestui succes, formația lui Giovanni van Bronckhorst are un avans de șapte puncte în fruntea clasamentului în fața rivalei Celtic, care are însă un meci mai puțin disputat.

ADVERTISEMENT

Scuze din partea lui Ianis Hagi pentru suporterii lui Rangers

După încheierea partidei de pe Ibrox Stadium, Ianis Hagi a vorbit la conferința de presă și încă din startul discuției și-a cerut scuze în fața suporterilor pentru greșeala pe care a comis-o în finalul jocului și care era să o coste victoria pe Rangers.

Ce s-a întâmplat de fapt? În ultimul minut de joc, fotbalistul român a ajuns cu mingea în apropierea colțului terenului și în loc să țină de ea la trecerea timpului a încercat o ”rabona”, însă balonul a ajuns direct în afara terenului. Oaspeții au repus repede și au ajuns să aibă cea mai mare ocazie de gol. Darren Watson a trecut foarte aproape de egalare, lovitura sa de cap lovind bara transversală a porții lui Allan McGregor.

ADVERTISEMENT

”În primul rând, vreau să încep prin a cere scuze fanilor pentru ‘rabona’ din ultimul minut. Știu că nu acesta este standardul la Rangers. M-am lăsat puțin purtat de val. Am vrut să încep cu asta”, a declarat Hagi jr., conform Evening Glasgow Times.

Punctele, obiectivul principal al campioanei Scoției

Internaționalul român, pe care Van Bronckhorst l-a trimis pentru acest joc în partea dreaptă a atacului, iar în repriza secundă l-a trecut în centru, recunoaște cu fair-play că Rangers nu a făcut cel mai bun joc, dar este mulțumit cu punctele.

ADVERTISEMENT

”Să obții cele trei puncte acasă, cred că acesta este cel mai important lucru. Jocul nu a fost unul dintre cele mai bune, dar avem experiența din sezonul trecut când uneori, când nu joci bine, cred că cele trei puncte sunt obiectivul principal.

Chiar și în momentele grele trebuie să scapi cu cele trei puncte și cred că asta am făcut astăzi. Acum ne vom relaxa puțin, ne vom lua câteva zile libere și apoi ne vom porni cât mai repede posibil pentru ceea ce urmează, deoarece următoarele trei jocuri sunt cu adevărat importante pentru noi”, a spus Ianis.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi, încântat de defensiva lui Rangers

Fotbalistul, despre care s-a vorbit că ar urma să ajungă la Galatasaray într-un schimb neașteptat cu Olimpiu Moruțan, consideră că cel mai bun lucru în partida cu Dundee United este că echipa nu a primit gol.

”Faptul că nu am primit gol este foarte important pentru noi. Știu că suntem o echipă care atacă foarte mult, în majoritatea jocurilor dominăm și avem un procent bun de posesie. Dar cred că și partea defensivă este foarte importantă pentru a realiza lucruri mari.

De când a venit noul antrenor, poarta noastră este la neatinsă în campionat. Ori de câte ori se întâmplă asta, trebuie doar să marchezi un gol și treaba este gata. Cred că asta am făcut din nou în seara asta”, a încheiat Ianis Hagi.

ADVERTISEMENT