Fotbal international

Ianis Hagi şi-a ales fotbalistul favorit din “Generaţia de Aur”: „Am rămas uimit de cât alerga”

01.06.2020 | 14:30
Ianis Hagi sia ales fotbalistul favorit din Generatia de Aur Am ramas uimit de cat alerga
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a vorbit despre „Generația de Aur” și a rămas impresionat de Dorinel Munteanu, despre care spune că a rămas uimit de cât de mult alerga.

Ianis Hagi, impresionat de Dorinel Munteanu

Ianis Hagi a vorbit despre cât de impresionat a fost de Dorinel Munteanu, pe care îl consideră unul dintre oamenii de bază din „Generația de Aur”, și despre care a rămas impresionat de cât de mult alerga în timpul partidelor.

ADVERTISEMENT

„Da, îi ştiam pe toţi în mare şi ce îmi mai spunea şi tata de ei, dar cine mi-a plăcut cel mai mult a fost Dorinel Munteanu, am rămas uimit cât alerga, mai ales la Campionatul Mondial din ’94. Şi nu neapărat defensiv, dar şi ofensiv cât aducea echipei.

Chiar mi-a plăcut foarte mult şi ştiam, mi-a zis tata că a fost un ”8” care făcea de toate, dar până nu îl vezi, şi eu cum eram până la vârsta asta, mă uitam doar la atacanţi, eram cu Adi Ilie, Ilie Dumitrescu, Răducioiu, îi ştiu pe toţi, m-am uitat la majoritatea meciurilor şi fazelor cu ei şi le ştiu.

ADVERTISEMENT

Dar acum, uitându-mă şi la fundaşi, şi la mijlocaşi să văd echipa în ansamblu cum juca, cel care mi-a ieşit în evidenţă, Dorinel Munteanu”, a spus Dorinel Munteanu pentru telekomsport.ro.

Steven Gerrard, comparat de Ianis cu Gică Hagi

Ianis Hagi a vorbit despre relația pe care o are la Rangers cu Steven Gerrard, pe care l-a comparat cu tatăl său: „Sunt identici. Este la fel ca tata.

ADVERTISEMENT

Mentalitatea în care Gerrard trăieşte şi pe care am simţit-o din primul moment în care m-am întâlnit cu el, sunt aceleaşi discuţii şi aceleaşi aşteptări pe care le are şi tata. Şi nu neapărat de la mine, aşteptări ca antrenor”.

 „Tata crea presiunea la Viitorul şi el crează presiune în vestiar. Ce aşteptări are tata, aceleaşi aşteptări le are şi Gerrard”, a mai spus Ianis Hagi.

ADVERTISEMENT