Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Ianis Hagi și-a lansat pagina de TikTok printr-un clip spectaculos. Ce tricou special a purtat. Video

Ianis Hagi și-a lansat pagină de TikTok printr-un filmuleț spectaculos. Fotbalistul a purtat un tricou special în videoclipul de prezentare.
13.06.2024 | 20:22
Ianis Hagi sia lansat pagina de TikTok printrun clip spectaculos Ce tricou special a purtat Video
Ianis Hagi și-a lansat pagina de TikTok printr-un video spectaculos. Ce tricou special a purtat. Video. Sursa foto: Captură Foto Ianis Hagi
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi, noul decar al României, și-a deschis pagină de TikTok. Fotbalistul celor de la Rangers, care a revenit din împrumutul de la Alaves, și-a inaugurat noua pagină de social media printr-un videoclip spectaculos.

Ianis Hagi și-a lansat pagina de TikTok printr-un video spectaculos. Ce tricou special a purtat

Printr-o postare pe rețelele de socializare, Ianis Hagi, care este aproape de-a ajunge sub comanda lui Jose Mourinho, la Fenerbahce, a anunțat că și-a deschis cont de TikTok printr-un video spectaculos.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a postat pe celebra platformă un filmuleț cu el, la Muzeul Fotbalului, unde se uită de aproape la tricoul purtat de Gică Hagi la EURO 2000. După câteva momente, fotbalistul naționalei apare îmbrăcat cu tricoului tatălui său.

„Începând de astăzi, sunt oficial pe TikTok” a fost mesajul postat de noul decar al echipei naționale de fotbal a României pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Vezi mai jos videoclipul prin care Ianis Hagi și-a inaugurat contul de TikTok:

Ce scrie presa internațională despre Ianis Hagi înainte de EURO 2024

Ianis Hagi este unul dintre cei mai importanți fotbaliști pentru Edi Iordănescu la Campionatul European din Germania, campionat care va lua startul pe data de 14 iunie, cu partida dintre Germania și Scoția.

Cotidianul Daily Mirror relatează că turneul final din Germania, turneu unde România își va face debutul împotriva Ucrainei, poate să fie șansa lui Ianis Hagi de a se ridica la înălțimea numelui pe care fotbalistul îl poartă.

ADVERTISEMENT

„EURO 2024 reprezintă mare oportunitate pentru Ianis de a demonstra că poate face diferența, la fel ca tatăl său. Hagi Jr a fost împrumutat la Alaves sezonul ăsta, unde a avut prestații mai degrabă modeste”, au scris cei de la Daily Mirror.

Cei de la One Fotball l-au numit pe Ianis drept „Messi din Carpați”, acesta fiind un omagiu adus tatălui său, Gică Hagi, care era poreclit „Maradona din Carpați”: „Ianis Hagi, fiul legendarului Gheorghe Hagi, este una dintre marile speranțe ale echipei naționale a României pentru Euro 2024.

ADVERTISEMENT

„Messi din Carpați” s-a născut în Turcia, în 1998. La acea vreme, tatăl său uimea deja cu fotbalul său și se afla într-una dintre cele mai bune perioade ale sale la clubul turc Galatasaray.

În prezent, Ianis este deținut de Rangers din Scoția. În acest sezon a fost împrumutat la Deportivo Alaves, prima sa experiență în Spania. El a ajuns la Alaves pentru a acoperi postul de playmaker, deși avea opțiuni și pe banda dreaptă.

A fost o achiziție interesantă nu doar datorită calităților sale la loviturile de departajare și a șutului său excelent, ci și pentru că fusese un jucător cu sezoane destul de remarcabile la Rangers și jucase în competițiile europene”, a notat sursa citată.

ADVERTISEMENT