Sport

Ianis Hagi și-a prelungit contractul cu Rangers! Scoțienii au făcut anunțul oficial

Ianis Hagi și-a prelungit contractul cu Rangers, scoțienii făcând anunțul oficial pe conturile de rețele de socializare.
15.12.2022 | 20:16
Ianis Hagi sia prelungit contractul cu Rangers Scotienii au facut anuntul oficial
Ianis Hagi și-a prelungit contractul cu Rangers. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Internaționalul român încă nu a revenit pe teren pentru vicecampioana Scoției după o accidentare suferită în urmă cu un an, la un meci din cupă.

Ianis Hagi și-a prelungit contractul cu Rangers

Chiar dacă încă nu a revenit după accidentarea suferită, Ianis Hagi și-a prelungit contractul cu Rangers, anunțul fiind făcut pe conturile de socializare ale clubului.

ADVERTISEMENT

„Istoria pe care o are acest club te împinge în fiecare zi pe teren și în afara terenului să fii un jucător mai bun și o persoană mai bună.

Îmi place să cred că am lăsat ceva în urma mea și le-am oferit amintiri foarte bune fanilor, dar încă simt că nu am făcut tot ce îmi doresc.

ADVERTISEMENT

Mai am o mulțime de lucruri de arătat și de oferit acestui uimitor grup de oameni din Rangers, precum și fani, abia aștept până mă întorc”, a spus Ianis Hagi după ce a semnat prelungirea contractului cu Rangers.

Noul antrenor al lui Rangers, încântat de Ianis Hagi

Michael Beale, noul antrenor al lui Rangers, se bucură pentru prelungirea contractului mijlocașului român: „Sunt încântat atât pentru Ianis, cât și pentru club că a încheiat acest nou contract cu noi.

ADVERTISEMENT

„Este cineva care a avut un impact masiv atât pe teren, cât și în afara acestuia, când am fost aici anterior, și va fi un mare atu pentru noi când se va întoarce de la accidentare.

Personalitatea lui și profesionalismul remarcabil adaugă și ele atât de mult grupului nostru și aștept cu nerăbdare să lucrez cu el și mai aproape odată ce se întoarce”, a mai spus Michael Beale.

ADVERTISEMENT

„Ianis este un personaj fantastic și cineva care și-a iubit până acum călătoria cu Rangers. Suntem cu toții încântați să-l vedem din nou cu mingea la picioare, făcând ceea ce îi place”, a spus și Ross Wilson, directorul sportiv al vicecampioanei Scoției.

ADVERTISEMENT