Cele mai citite

Adio, Astori! Ianis Hagi, Tătăruşanu şi alte nume mari, la funeralii!

Lumea fotbalului a fost lovită crunt de dispariţia prematură a lui Davide Astori. La înmormântarea italianului au venit nume uriaşe de pe tot mapamondul.
08.03.2018 | 13:11
ADVERTISEMENT

Tragedia care a lovit Fiorentina îşi consumă ultimul act. Înmormântarea lui Davide Astori, jucătorul decedat la 31 de ani din cauza unui stop cardio-respirator, a strâns împreună personalităţi marcante din istoria Fiorentinei, dar şi nume uriaşe ale fotbalului italina şi mondial.

Printre cei care au mers special pentru a-şi lua rămas bun de la fostul internaţional italian s-au numărat şi românii Ciprian Tătăruşanu şi Ianis Hagi. Aceştia au fost colegi cu Astori la Fiorentina şi au rămas şocaţi în clipa în care au aflat de moartea acestuia.

ADVERTISEMENT

A venit toată echipa lui Juventus 

Un gest deosebit a venit din partea fotbaliştilor lui Juventus Torino. Aceştia au dorit să meargă toţi la înmormântarea lui Astori, astfel că au aterizat la Firenze direct de la Londra, acolo unde s-au calificat în faţa celor de la Tottenham în sferturile Ligii Campionilor. De altfel, Gigi Buffon a fost unul dintre cei care au adresat cele mai emoţionante cuvinte legate de moartea amicului său din naţională. La funeralii au mai fost prezenţi printre alţii Andrea Pirlo şi Filippo Inzaghi. VEZI IMAGINI SUS ÎN GALERIE FOTO

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri