ADVERTISEMENT
Fotbal international

Ianis Hagi și Dan Nistor, la un cartonaș galben de suspendare! Cine ia “roșu” cu Austria lipsește în barajul cu Islanda

Autor: Marian Popovici | 07.09.2020 | 19:50
Ianis Hagi și Dan Nistor, la un cartonaș galben de suspendare! Cine ia
Ianis Hagi și Dan Nistor, la un cartonaș galben de suspendare! Cine ia "roșu" cu Austria lipsește în barajul cu Islanda. Sursa: sportpictures.ro

România joacă împotriva Austriei de la 21:45 la Klagenfurt, în a doua etapă din Liga Națiunilor. “Tricolorii” au remizat în prima etapă cu Irlanda de Nord, pe teren propriu, scor 1-1. Ianis Hagi și Dan Nistor trebuie să fie atenți. Sunt la un pas de suspendare.

ADVERTISEMENT

Regulamentul din Liga Națiunilor prevede ca jucătorii să fie suspendați un meci dacă vor încasa două cartonașe galbene. În confruntarea de vineri, Ianis Hagi și Dan Nistor sunt cei doi tricolori care au fost avertizați de arbitru.

“Prințul” Hagi a văzut cartonaș galben după un fault în minutul 42, în timp ce Nistor a fost avertizat în minutul 78, la doar cinci minute după ce a intrat pe teren pentru un fault care a tăiat un atac al nord-irlandezilor:

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi și Dan Nistor, la un cartonaș galben de suspendare!

“În Liga Națiunilor, jucătorii și oficialii vor fi suspendați pentru următorul meci din competiție dacă vor primi două avertismente în două meciuri diferite”, se arată în regulamentul competiției.

Însă, “tricolorii” vor avea un motiv în plus în această seară să fie atenți pe teren pentru că în cazul unei eliminări, fotbalistul va lipsi de la meciul de baraj cu Islanda, pentru calificarea la Campionatul European.

ADVERTISEMENT

Confruntarea cu Islanda, într-o singură manșă, la Rejkjavik!

Confruntarea cu Islanda va avea loc 8 octombrie, într-o singură manșă, la Rejkjavik. Nordicii au pe hârtie prima șansă la calificare, mai ales că vor avea avantajul terenului propriu, unul pe care pierd foarte greu.

Învingătoarea din acest meci va juca în meciul decisiv pentru calificarea la Euro 2021 împotriva învingătoarei din meciul Bulgaria – Ungaria, programat în același timp cu meciul din Islanda, 8 octombrie, de la ora 21:45.

ADVERTISEMENT

Haaland poate rata meciul cu România

Avem și o veste bună. Erling Haaland, marea vedetă a naționalei Norvegiei, ar putea rata meciul împotriva României de la Oslo dacă va fi avertizat în confruntarea cu Irlanda de Nord de luni seara.

Atacantul Borussiei Dortmund a văzut un cartonaș galben în meciul cu Austria, pierdut de nordici cu 1-2 la Oslo, și este la un cartonaș galben de suspendare. Haaland a marcat unicul gol al naționalei sale. Meciul Norvegia – România se joacă pe 11 octombrie, de la ora 19:00.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!